ORDER KEK BIRTHDAY: KEK COKLAT FRESH CREAM

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah...akhirnya dapat juga aku update blog hari ni walaupun badan masih penat setelah menjalani beberapa hari yang sangat sibuk..semuanya berjalan dengan lancar dan syukur alhamdulillah, murah rezeki..

Banyak yang aku nak kongsi tapi biarlah satu-satu aku cerita..hari ni aku mau kongsikan tempahan kek pada hari jumaat baru-baru ni..

Di tempah oleh Nurul Nabilah untuk mama tersayangnya, Monica..Kek coklat fresh cream..Thanx banyak..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

KEK COKLAT FRESH CREAM
TOPPING: COKLAT GANACHE
BERAT: 1KG
HARGA: RM50

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Segala kekurangan mohon dimaafi..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Jika berminat, sila hubungi 012-8244251(bbwana) whatsApp
Lokasi penghantaran: Sekitar kota kinabalu, beaufort dan Sipitang.

Okeylah, sampai sini saja..jumpa lagi..

Sekian, wasalam.


13 comments:

  1. Alhamdulillah tak putus2 dgn order

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..
    Semakin murah rezeki wana.

    ReplyDelete
  3. alhamdullilah semoga rezeki bertambah

    ReplyDelete
  4. Kalau order dari Seremban belum sampai dah cair..
    Teringin sangat tengok kek Wana.
    Semua nampak sedap.

    ReplyDelete
  5. Meleleh2 coklat dia...hehee :)

    ReplyDelete
  6. fresh cream tu yang warna putih kan Kak Wana ? hihi..
    adus boleh bukak bakery la akak macam ni..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, semoga bertambah murah rezeki wana

    ReplyDelete