JOM ORDER BESHINE PREMIUM DRINK!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Agen ID: D2-HBS 0464

Alhamdulillah..Kini Beshine premium drink sudah semakin dikenali ramai dan sudah banyak yang tahu tentang kebaikkan Beshine ni..stok di butik pun cepat ja telajak habis ..terima kasih semua..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Beshine terbaru yang telah di upgrade..lebih banyak dan 5x ganda keberkesanan!! Jom jadi cantik, sihat dan beraura positif dalam hanya 3 minggu!!

Pada yang tak tahu tu, jom lihat kebaikkan Beshine premium drink:

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Cara minum Beshine premium drink:

1. Campurkan 1/2 scoop atau 1 scoop serbuk beshine dengan 200ml air sejuk.
2. Ambil 1/2 atau 1 scoop dan kemam.
3. Ambil 2x sehari. Pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.

10 Tips untuk keberkesanan yang SUPER CEPAT:
  1. Banyakkan minum air bersih. Sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari.
  2. Elakkan atau kurangkan minuman berkafein ( kopi/nescafe )
  3. Elakkan atau kurangkan minum air kelapa
  4. Makan/minum supplemen waktu perut kosong.
  5. Makan/minum supplemen pada waktu period walaupun pada kadar serapan paling sedikit kerana ia membantu menstabilkan hormon bagi masalah kulit.
  6. Makan makanan seimbang
  7. Konsisten makan/minum supplemen.
  8. NIAT POSITIF PEMANGKIN KEBERKESANAN. Selawat 7x ketika bancuh atau makan supplemen, Niat " aku makan supplemen ni supaya aku makin sihat dan makin cantik, insyaallah ".
  9. Wajib yakin dan jangan ragu-ragu dan putus amalkan supplemen.
  10. PILIH SUPPLEMEN TERBAIK.
* INI BUKAN PANTANG!! Cuma ini perlu diamalkan untuk kesan yang cepat dan terbaik. Andai tidak ikut, produk masih berkesan tapi tidak secepat dengan orang yang jaga pemakanan.


http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

 HARGA BARU:
SM: RM89
SS: RM95

 + POSTAGE:
SM: RM13
SS: RM9

 HARGA NILAI BELIAN JIMAT!!!

BELI 3 BOTOL
SM: RM255
SS: RM270

Anda masih tercari-cari suppleman untuk kulit yang cantik, slim, beraura positif dan badan yang sihat? BESHINE PREMIUM DRINK adalah penyelesaiannya. HARGA MAMPU MILIK!! Jom dapatkannya..

PERINGATAN!!!
SILA DAPATKAN/BELI/ORDER DENGAN AGEN/STOKIS BESHINE PREMIUM DRINK YANG SAH SAHAJA!!!

CARA ORDER: HUBUNGI 012-8244251 ( Bbwana ) WhatsApp.
@
Email: sweetred_cherry@yahoo.com





7 comments:

  1. Bagus produk ni. Smg murah rezeki wana ye :)

    ReplyDelete
  2. oo tak mahal sangat kan .. akak ingat b shine ni mahal... mmg ramai pengguna infom mmg bagus b shine ni

    ReplyDelete
  3. hihi smoga bisness makin maju Kak Wana =)

    ReplyDelete
  4. semoga maju jaya dalam bisnes yer wana

    ReplyDelete
  5. semoga bertambah maju dalam bisnes yer wana

    ReplyDelete