GIVEAWAY: BLOGGER 1 MALAYSIA

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Join GA lagi..mari ramai-ramai meriahkan GA anjuran blogger SCHAZ..
3 pemenang utama - hadiah istimewa
5 pemenang - hadiah saguhati

Saya merupakan Sabahan blogger dan kenapa saya menjadi blogger adalah tujuan asalnya adalah untuk mempromosikan produk Sweet red cherry seperti kuih-muih, menerima tempahan aneka kek/cupcakes/mufin dan pelbagai lagi kepada orang ramai di luar sana. Selain tu ingin menampahkan kenalan di alam maya ni..

3 teman yang ditag:

http://schazjohari.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogger-1-malaysia.html?zx=7976b6d00a3b8e92

14 comments:

  1. Selamat bersegmen.

    Akak nak header? Boleh2 detailkan dekat facebook saya. Akak boleh klik dekat blog aina fb personal atau page. ;) tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa, betul???wah, bestnya..tq aina..

      Delete
    2. Emm. Email aina je lah. Akak kasi email akak je. Nanti aina email kag akak.

      Delete
    3. Akak aina dah send email, ;)

      Delete
  2. Rajinnya
    Semoga berjaya ye
    Akk teringin nk ga tp masa terlalu cemburu huhuu

    ReplyDelete
  3. Salam .. Kak Lya singgah sini malam ni ..Selamat bersegmen ya
    All The Best

    ReplyDelete
  4. thanx lya sudi join. wish u luck :)

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Giveaway Blogger 1 Malaysia

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete