Uniform rasmi Sweet red cherry

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hai..Hai..

Entri lewat malam ni adalah tentang uniform@ T-shirt rasmi Sweet red cherry@ SRC..hihi..sebenarnya sudah lama aku 'planning' untuk buat uniform ni..alhamdulillah akhirnya terlaksana juga impian buat t-shirt atas nama Src ni..boleh pakai setiap kali join aktiviti jualan karnival @ gerai pada masa akan datang.. Nampak cantik bila pakai T-shirt seragam ni..secara tidak langsung, dapat juga mempromosikan nama perniagaan kepada orang ramai kan..


Ni gambar depan T-shirt SRC..comel kan gambar cupcake dengan cherry di atasnya..suka sangat dengan gambar cupcake ni.hehe..^_^…


Ni gambar belakang t-shirt..nama bisnes dan website..

Sebenarnya, plan asal aku mau baju tu color putih tapi memandangkan buat baju ni pun saat-saat akhir, color putih ni pula habis stok..akhirnya aku buat keputusan pilih baju color pink..huhu..tapi aku memang suka color ni. Insyaallah mau buat lagi baju untuk tambahkan koleksi warna baju dengan design yang lain pula..supaya tidaklah pakai baju yang sama saja setiap kali join aktiviti jualan..

Okeylah, sampai sini saja entri malam ni..thanx sudi singgah sini dan baca entri hingga habis.
Sekian. 

25 comments:

  1. Congrate yep...cantik tshirt SRC...
    sy suka...sy suka...nak...nak pink colour...
    Memang TERBAIK!!

    ReplyDelete
  2. Cantekklahhh. Colournya pun sweet.

    ReplyDelete
  3. cantik..pink lagi..

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. alahai comei nyer baju tuh... warna ngn gambar tuh...

    ReplyDelete
  5. Wah..SRC ada uniform..hebat la wana

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak lina..dah lama dah plan nak buat..baru tercapai..hihi

      Delete
  6. Cantik pink kaler
    Sama kita punya uniform taska hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, maksudnya bleh kita bergabung ni mama sara..^_^

      Delete
  7. comeinya..sesuai je kaler tshirt tu..

    ReplyDelete
  8. Cantik! :)

    Jangan lupa join segmen ABM ye
    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..insyallah sya join ya ABM..

      Delete
  9. congrats! semoga business awak semakin maju n berkembang

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah terima kasih banyak,insyallah amin..

      Delete
  10. cantiklah color striking cam tu..

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. thanx banyak ya..insyaallah saya join..

      Delete