Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Malam ni aku join GA teman blogger Jindrisska..di tag oleh blogger Farhana..tq dear..labiu!!..hihi..

Jom la join..banyak hadiah yang disediakan untuk dimenangi..mana tau bertuah pula kan..

KLIK BANNER UNTUK JOIN
http://jindrisska.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-me.html





Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!
Aku tag:

7 comments:

  1. All the best! Akak pun joined gak :)

    ReplyDelete
  2. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete