Entri penghargaan: Terima kasih Cheq Da

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ni aku rasa happy sangat..kenapa? Sebab hari ni aku menerima dua barang dari pejabat pos..wow, besttttt!!!!!!! Mood happy giler.. :D

Barang pertama berbentuk bungkusan Poslaju..bila aku tengok nama pengirim terus aku tersenyum dan dapat teka siapa pengirimnya..Terima kasih buat sahabatku, Cheq Da..labiu :)


Teruja sangat dapat bungkusan ni dan serius aku tak dapat teka apa isi dalamnya..siap berdebar ni buka bungkusan..heheh..

Jeng..jeng..jeng..


Haa, banyakkan..ada Cameron tea( perisa strawberi ), Maggi siam, Vietnam keychain dan fridge magnet ( CH & Vietnam)..

Aku sangat terharu..sungguh!!! Alhamdulillah dan tqvm cheq da..bb sangat menghargainya..moga pesahabatan antara kita terus terjalin..bb juga doakan agar cheq da tambah murah rezeki, amin.

Ni bukan hadiah menang GA/segmen ya..Cheq da saja-saja ja bagi sebab aku rajin singgah blog serta komen dan merupakan tanda ingatan cheq da buat aku...kalau nak tahu beliau juga merupakan seorang blogger dan professionnya adalah guru di Cameron highland..Cheq da juga suka menjahit manik, suka masak dan minat 'baking' macam aku..turut menerima tempahan aneka kek untuk kawasan CH..

Pada kawan-kawan yang minat nak tempah kek, boleh la hubungi cheq da dan pakat ramai-ramai terjah blog Cheq da..jom!!!

P/s: cheq da macam tau-tau ja yang bb ni minat sangat minum teh.. tak sabar nak minum teh perisa strawberi dan nak try buat kerabu maggi siam macam cheq da buat. FM dah selamat bb lekatkan di fridge..heheh..keychain bb buat koleksi..^_^

Kiriman ke-2 adalah pos ekspress..nanti aku siarkan entrinya..

Sekian

23 comments:

  1. tahniah.. bestnya dapat hadiah..

    ReplyDelete
  2. Baca n3 ni pun dh tahu kegembiraan wana.... pasni boleh buat la kerabu tu ya ☆★♡♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, tulah cheq sue..memang wana happy sgt2 ni..insyaallah memang nak buat kerabu maggi siam :)

      Delete
  3. wah! seronoknya....pandai cheq da amik hati.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...dah selamat sampai dan berkeadaan baik..tq sbb bb selalu singgah dan komen di blog cheq da...tak sangka pula publish dlm satu n3..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 cheq da..takde hal la..entri ni memang entri khas buat cheq da..tq juga dear.. :)

      Delete
  5. Alhamdulillah...dah selamat sampai dan berkeadaan baik..tq sbb bb selalu singgah dan komen di blog cheq da...tak sangka pula publish dlm satu n3..tq

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. syukur alhamdulillah atas rezeki ni.. :)

      Delete
  7. Wah, macam-macam ada! Bestnya, Wana. Selamat minum teh. Buat kerabu magi tu ingat2 kat akak sikit jadilah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq kak farah..okey nanti kalau wana dah buat kerabu maggi tu pasti makan sambil ingat2 akak..hee :D

      Delete
  8. Wah. Banyaknyaaa. Alhamdulillah. Link dlm entry akak takleh buka blog Cheq Da. Nampak Cheq Da komen, IM terjah guna profile Cheq Da. Hehe ;)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, seronok dapat kawan yang baik gini.

    ReplyDelete
  10. wah, bestnya!!! untunglah.. hehehe..

    eh, nape x boleh buka link cheq da tu erk..

    ReplyDelete
  11. wahhh besnye kak wana! siap dpt maggie siam lagi hehe

    ReplyDelete
  12. wahhh, banyaknya! murah rezeki kak wana. tahniah! ^^
    sedap tak maggie siam tu?hehe

    ReplyDelete
  13. Baru nak terjah cheq da.. takde link ye kak? Link tu email kan.. huhu
    Tahniah, rezeki akak :)

    ReplyDelete
  14. Ala, jelesnya...kita pun nak jugak Kak Wana...hehehe..seronoknya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah kak wana :)
    Best kan ada kawan2 bagi hadiah ^.^

    ReplyDelete