Segmen " Jom jadi sahabat " By Hana

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Jom join segmen yang simple..sambil-sambil tu boleh mengenali sesama blogger..support segmen adik Hana ni..

KLIK BANNER UNTUK JOIN

http://cicihana.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html


10 Fakta tentang aku:
  1. Anak ke-3
  2. Minat baking
  3. Suka baca/kumpul novel
  4. Suka kucing
  5. Suka tengok sinetron
  6. Minat tengok filem bollywood/tamil
  7. Cheese cake lover
  8. Penyimpan rahsia yang baik
  9. Pendengar yang baik
  10. Pendiam tapi bila dah kenal dengan orang tu baru banyak cakap
3 tabiat buruk aku:
  1. Suka tangguh kerja
  2. Tak pandai nak cakap 'TIDAK'
  3. Terlalu baik kadang-kadang tak kena tempat.













21 comments:

  1. sat nak tanya, kak wana merokok dak?hahah. haa, nak jawab macam mana? =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..cik fafa saja ja kenakan akak kan..;p

      maksud akak, kalau ada yang minta tolong, susah nak cakap 'tidak'..heheh

      Delete
    2. hehehe. tau2, gurau2 ja kak wana. hehe ^_^

      Delete
    3. hehehe. tau2, gurau2 ja kak wana. hehe ^_^

      Delete
  2. Assalamualaikum kak Wana! :D Thanks for support segmen budak sabah ni :D.Hehehe kalau mau tau Hana ni pun pendengar yg baik jugak tau! ^^ *Cewahh! angkat bakul jap. Hohoho jom Bw kat blog peserta lain http://cicihana.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-jom-jadi-sahabat.html

    ReplyDelete
  3. Yang tabiat buruk tu samalah dengan Kak Amie... huhuuuuuuu!

    ReplyDelete
  4. 7 8 9 10 same! hihihi
    tabiat buruk semua sama. haha susah nak cakap tidak sebab takut orang kecewa..

    ReplyDelete
  5. suke tangguh kerja, same la pulak kak wana.. huhuhu...

    ReplyDelete
  6. Gud luck Wana.
    Tabiat buruk tu memang sama dengan saya.

    ReplyDelete
  7. All the best, Wana. Tabiat buruk kita lebih kurang sama. Akak dah tua-tua ni baru pandai bertegas cakap NO! hehehe

    ReplyDelete
  8. Hahaha..tabiat buruk kita sama la Kak Wana..susah kan nak cakap TIDAK atau TAK BOLEH..hmm..

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen :)

    Susah kan nak cakap tidak. :')

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum! Hye kak Wana! ^^ SalamJumaat :) Terima kasih sekali lagi sebb join.
    Jom pergi web ni -> http://cicihana.blogspot.com/2014/12/special-entri-kepada-peserta-segmen-hana.html *Psstt!! ada special entry untuk semua peserta :)

    ReplyDelete
  11. tabiat buruk kak wana tu sama mcm ana ni jugak.
    tak pandai nk cakap 'TIDAK' pd hal kdg2 dah sshkan diri sndiri =P

    ReplyDelete
  12. ya Allah akk, keburukkan kite samelah...hehehehhe kite join jugak segmen ni, walaupon terlambat...insyaallah nnt bloglist baru kite nk letak blog akk sekali tau...tungggu :D

    ReplyDelete
  13. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html

    ReplyDelete
  14. Saya tak suka accept je bulat2 apa orang soh buat. Mesti tanya macam-macam dulu biar clear.

    ReplyDelete