Homemade Coklat

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Siapa yang minat makan coklat??? Angkat tangan..hehe.. Pasti ramai yang meminatinya kan..nikmat rasanya kalau dapat makan coklat..erm..

Di sini aku ingin kongsikan pelbagai bentuk homemade coklat yang dijual di House of Choco Bites..

Semuanya comel-comel dan cantik..jom jamu mata..

Lolli choc rose yang dibentuk menjadi bunga telur


Bouquet of Roses, sesuai sangat bagi insan tersayang..

Packaging untuk 'doorgift'
comel buat doorgift

LOLLI ROSE

LOLLI CHOC ( FLOWER )


PRE LINE COKLAT

budak-budak paling suka lolli choc bergambar ni ( edible image )


sebagai hantaran pertunangan pun sesuai sangat!!!

pelbagai pilihan coklat yang beraneka bentuk dan kaler

ada coklat fountain lagi tau..air terjun coklat tu..i likeee!!!

Untuk harga jom tengok sini:

1. Edible Image Lolly Choc
Rm 2, Each
( up to 50 pcs RM 1.80 )
( up to 100 pcs RM 1.70 )
( up to 300 pcs RM 1.60 )
( up to 500 pcs RM 1.50 )

2. Animal Character Lolly Choc
- Color = Rm2, Each

3. Lolli rose
HARGA: RM 1

 4.Mini Choc
Rm 0.50 , Each

 5. Pre Line Choco
HARGA: 24 PCS, RM 25

 6. Bouquet of Choco Roses
HARGA: 15 PCS, RM25

Apa yang paling best tentang Homemade coklat di House of Choco Bites ( HCB )???
  • Menggunakan coklat berkualiti BERYL'S
  • Menawarkan harga yang sangat berpatutan dan murah
  • Terdapat pelbagai bentuk yang comel lagi cantik
  • Boleh tempah untuk majlis birthday, graduation, betunang, kahwin dll
  • Sesuai dijadikan doorgift, hadiah, bunga telur, hantaran dll
  • 100% produk muslim dan HALAL 
 Berminat???
Cara order:
Email: 
adimatuls@gmail.com / 012-8244251 ( bbwana )sms/whatsApp

More info: https://m.facebook.com/LovelyChocoBites

Sekian, terima kasih

19 comments:

  1. wow!~!!
    nanti cikgu balik kk kalo de apa2 nak oder cikgu contct la hehe

    ReplyDelete
  2. salam,,iqha singgah sini ;)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/cara-nak-buat-duit.html

    ReplyDelete
  3. wow..semuanya cantik2 n kalerful

    ReplyDelete
  4. sedapnyaa coklat. cantik lah coklat ni digubah :)

    ReplyDelete
  5. wah kembangkan bisnes yea bb

    ReplyDelete
  6. Semuanya buat saya geram.
    Yang ada huruf n corak2 tu especially.. LOL.

    ReplyDelete
  7. suka tgk yg mcm bunga telur tu ...

    ReplyDelete
  8. semuanya cantik-cantik dan cute sangat!..

    ReplyDelete
  9. MAcam-macam bentuk coklat die..cantik :) Tapi Cik Mimie bukan penggemar coklat..heee :)

    ReplyDelete
  10. wah coklattttt!!!!!!!!!

    ehh ade nama kite la kat atas :p *perasan kejapppp*

    ReplyDelete
  11. Wahh. Murah dan cantik. Sesuai untuk yg nk buat doorgift ni.

    ReplyDelete
  12. wahhhh cntik2nye semua kak wana buat! sng org oder utk majlis2 kan hehe

    ReplyDelete
  13. buat hantaran ni okay laa. nanti kak cikfafa nak tunang, cikfafa singgah sini balik. ada buat delivery ke semenanjung kan?

    ReplyDelete
  14. Waaah best nyeee!
    White coklet sedapp, yummmmyy

    ReplyDelete
  15. cokelet nye comel2.. harga pun berpatutann, geram jee nengok

    ReplyDelete