Akhirnyaaaa...Kerabu Maggi Siam!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Syukur alhamdulillah..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Akhirnya tercapai juga hasrat aku untuk membuat sendiri dan menikmati keenakkan kerabu Maggi siam ni..Terima kasih Cheq da..memang sedap dan lain rasa dari kerabu maggi tomyam << resepi sila klik.

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
maggi siam & cameron tea ( perisa strawberi )

Betul-betul maggi siam tau bukan guna Maggi tomyam..sebab menurut temanku Cheq Da, kalau buat guna Maggi siam lebih terasa kesedapannya sebab meenya agak kenyal berbanding Maggi tomyam..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Apa yang paling best, penuh kerabu tu aku bubuh dengan hirisan crabstik, udang, tomato dan kubis..heheh..minum pula dengan secawan teh berperisa strawberi..semua ni adalah ole-ole dari cheq da.Memang enjoy sangat aku makan..^_^

Okey la jumpa lagi di lain entri. Aku mau sambung buat tempahan biskut krismas lagi ni..

p/s: cheq da..kenyang perut wana terima barang ni semua..terima kasih banyak..moga cheq da dimurahkan rezeki ya..amin.



36 comments:

  1. yumm, yummm sedapnya
    saya ni pandai makan jer, belum pandai buat..hahahah

    ReplyDelete
  2. tengok gambar tu pepagi ni, terasa kelaparanya. hehehehhee

    ReplyDelete
  3. Mana pintu doraemon kak nih? Nak gi umah Wana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. K.Farrah, nak itut jugak.
      Seiring dan sejalan...
      Seindah bunga di taman..

      Delete
    2. nak jugak.. hahaha.
      Kak Wana baking aje kita sampai terus ke dapurnya..

      Delete
  4. Amboi sedapnye wana. Terliuq sue tgk. Air teh strawberi pun sue suka sgt.

    ReplyDelete
  5. Ajar la cane nk buat...hihihi....mcm sedap tempting menarik je tu ha akak tgok

    ReplyDelete
  6. Waduh wana..nampak menyelerakan. Lain dr yg lain ni

    ReplyDelete
  7. Nampak sungguh sedap n.myelerakan..
    Xpernah jumpa maggi siam tu

    ReplyDelete
  8. wa..nampak menarik sangat..mesti cuba ni

    ReplyDelete
  9. teh strawberi tu mmg sedap . saya dah pernah minum ... perghhh kerabu dia ... meleleh tu .

    ReplyDelete
  10. sedapnyaaaa..boleh try ni..hehe
    btw..iqha singgah sini sambil main2 klik nuffnang :))

    ReplyDelete
  11. Amboi sedapnye...lapar la Kak Wana :)

    ReplyDelete
  12. sedap ye wana, maybe boleh try nanti nak tukar-tukar selera kan :)

    ReplyDelete
  13. pertama kali nampak menu ni...mcm sedap jak ni...

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..akhirnya merasa jugak maggi siam tu yea..terima kasih atas n3 ni tau..

    ReplyDelete
  15. Sedapnya tengok kerabu maggi.... dah terliur dah ni.

    ReplyDelete
  16. amboi...meriah betul...nak kena mencari la macam ni...sedap je nampak...nyum nyum

    ReplyDelete
  17. nyumnyumm..sedapkan megi siam..pedas giler..Akk klu blk kmpung mmg borong gak megi ni ^_^

    ReplyDelete
  18. Penuh bah tu maggi dgn campuran lain. Mmg kenyang mkn ni

    ReplyDelete
  19. adui terliur...maggi + tea pans = berpeluhhhh :))

    Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete
  20. adoi kerabu maggie kak wana sedapnye!

    ReplyDelete
  21. kak Wanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! rindu kita tak? hehehe. sorry dah lama x singgah.

    wah, nampak sedap sangat kerabu maggi tu! erk. dengar tak perut saya dah berbunyi? heheheh

    ReplyDelete
  22. Datang lagi sini petang Ahad. Intai kerabu Wana :)

    ReplyDelete
  23. huihhh...macam menarik jer nihh...mau cuba gak laa pehni...hihiih

    ReplyDelete
  24. YUMMYYY !! sedapnyaaaa. unik betul. ada kerabu maggi ni. (Y) :D

    ReplyDelete
  25. kerabu maggi..hmm x pernah jumpe lg ni..siam lak tu..kena pg cari maggi siam tu..

    zuerieybeautysecret.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. fuhhh kerabu maggi siam? first time dngaq.. msti sdap ni. tetiba lapo ni. wuuu

    ReplyDelete
  27. uuuish recepi rare ni.. tak pernah CT dengar. melihat kesungguhan Kak Wana mesti sedap sngguh kab..

    ReplyDelete
  28. Sdpnye megi..nk pi msk jap..hihi

    ReplyDelete