TEMPAHAN BISKUT KRISMAS 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hai semua..serius rindu betul mau menghadap blog macam selalu..rindu dengan kawan-kawan semua..nampaknya banyak cerita yang aku ketinggalan..:(
 Insyaallah ada masa nanti aku jenguk blog kalian ya..

Alhamdulillah.. Rezeki akhir tahun yang tidak putus-putus akhir-akhir ni buatkan aku tersangat sibuk..so, aku harap kalian paham kenapa aku dah lama tak update blog dan blogwalking..

Entri hari ni aku ingin kongsikan tempahan biskut krismas baru-baru ni..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Lebih 50 balang juga jumlah kesemuanya..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Pelbagai jenis biskut yang di tempah..

Antaranya  ulat bulu, tat nanas cheese, tat nanas gulung, almond london, suji salju, popia serunding udang dll.

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Terima kasih pada semua yang telah menempah dengan kami di SRC..menurut beberapa feedback yang diberikan oleh pelanggan, mereka sangat puas hati dan nak tempah lagi lain kali..syukur alhamdulillah gembira rasa hati mendengar.. :)

Okey lah, sampai sini saja entri aku pada hari ni..sampai jumpa lagi ya..hari ni aku masih lagi sibuk menyiapkan tempahan biskut untuk tahun baru pula..hee, sempat lagi update blog kejap..

Pertanyaan produk/tempahan, hubungi 012-8244251 ( bbwana ) whatsApp. Tq

11 comments:

  1. Mesti seronok bila org suka hasilnya

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tumpang happy tgk meriahnye rezeki wana. Feedback positif customer pasti menggembirakan hati wana kan?...tahniah.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Moga 2015 ni rezeki Wana & SRC akan bertambah,..melimpah ruah :)

    ReplyDelete
  4. msti seronok kan bt kuih2 raya tuh... banyak jgk tu tempahan nyer

    ReplyDelete
  5. Banyaknya :) Murah rezeki Kak Wana..alhamdulillah :)

    ReplyDelete

  6. kueh ulat bulu macam mana..? close up sket kak hehehe

    cadangan : kami demand giveaway cookies dari kak wana.. hehehe over ke.? okay abaikan hehehe

    ReplyDelete
  7. Wah. Banyak dapat tempahan. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  8. waaah makin maju ni business akk. semoga terus maju yee

    ReplyDelete
  9. Smoga trus dilimpahkn rezeki. Chaiyok2! :)

    ReplyDelete
  10. Semoga terus maju dan boleh buka kedai sendiri nanti

    ReplyDelete