Order Kek Coklat Moist & Snow Cheese Cake

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Selamat malam semua..hari ni aku mau siarkan tempahan kek minggu lepas..aku menerima tempahan kek mengejut..apa tidaknya, tempah pada petang khamis dan ambik kek pada tengahari sabtu..3 biji kek pula tu..oleh kerana tidak mau kecewakan pelanggan aku terima dan sedaya upaya siapkan tepat pada masanya..


Kek di tempah oleh seorang gadis yang hanya memperkenalkan dirinya sebagai anak Cikgu Aman..budaknya comel..masih muda remaja lagi aku tengok..Thanx banyak dik ^_^

Jom tengok gambar..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Color krim cheese warna purple ni di request oleh adik comel..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

SNOW CHEESE CAKE
BERAT:1/2KG
HARGA:RM30

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Semua deko kek di request dengan deko yang simple kerana kek ni hanya untuk dimakan macam tu ja..:)

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Kek coklat moist

KEK COKLAT MOIST
SAIZ 8"
HARGA:RM30
HIASAN: PARUTAN COKLAT & FLOWER MASHMALLOW

Jika ada yang teringin merasa kemewahan rasa cheese cake dan keenakkan rasa kek coklat moist, jomlah order!!


Hubungi: 0128244251(bbwana) whatsApp @ email: sweetred_cherry@yahoo.com


P/s: maaf pada kawan-kawan..aku masih tak sempat nak BW blog kalian..maafkan aku..:(


39 comments:

  1. Bagusnya...kecik2 da pandai order kek. sy kecik dulu mkn kek je tau....oppppss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..betul tu fazian..anak zaman sekarang dah canggih..pandai order online..heheh..

      Delete
  2. terliur kak ana tgk cheese cake wana yang melimpah ruah tu..rezeki tu dik wana :)

    ReplyDelete
  3. meriah ngn cheese geram betul menengoknyer....

    teringat akak nk tempah kek kt kwn masa sekolah, bz sgt sampai ditolak mentah2 oder akak,sedangkan sebelum2 nih boleh je kwn2 oder last minit... mmg tak la akak nk oder ngn dia lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang2 sakit hati kan bila dibuat macam tu..

      Delete
  4. dua2 kek feberet akak..sedapnyaaa ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..betul tu..wana pun suka terutama cheese cake tu..oooo..yummy!!!

      Delete
  5. wahhh 3 kek sekaligus..mesti besar majlis ni. Tak pun peminat kek setia..uhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki kan Mel..ni customer baru dan katanya utk rakan biasa ja..hihi :)

      Delete
  6. Gambar2 kek yg menggiurkan. Cair di mulut sudah pasti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah sue..pasti sedap dan cair di mulut..makan sambil tutup mata seban terlalu sedap..hehe..

      Delete
  7. Assalam wana..byk order tu..Alhamdulillah rezeki Allah kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumsalam Kak Lina..alhamdulillah syukur atas rezeki Allah ni..:)

      Delete
  8. amboi kek2 tu betul2 cantik dan buat Cik Mimie rasa nak makan je..yum3!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..tq cik mimie..bleh2..silakan makan dalam hati boleh..hihik ^_^

      Delete
  9. cheesee....meleleh dah air liur ni....huhu

    ReplyDelete
  10. tak boleh tahan tengok cheese atas tu. nyum2. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak tahan meh datang sini makan..akak ada stock dalam fridge..wink wink ;)

      Delete
  11. Sekali order 3 biji. Memang betul-betul sedap la tu

    ReplyDelete
  12. Yang cheese tu alahai best nya. Sampai dua dia order. Memang peminat cheese jugak tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu budak..mesti peminat chez kek sebab tulah order sampai 2 biji..heheh..:)

      Delete
  13. Ohhh menggugat jiwa. Akak tak kisah kalau deco simple tapi rasa bestttt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila rasa sangat best..deko simple2 pun takpe kan Kak farah..:)

      Delete
  14. alahai sedapnye cheese kek! ana suke sgt nih!! aummmm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ui..macam dah telan semua ja kek tu Ana..Haha tapi betul chez kek memang super sedap!!!:)

      Delete
  15. Wowww... menggugat mata yang memandang... snow cheese tu melimpah dengan cheese nyer terbaekk.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kan..chez melimpah ruah tu la buat makan sampai x ingat dunia..hehe

      Delete
  16. aduhhh....meleleh sudah air liur ni tengok cheese....sedap bah ni...hehhehehe

    ReplyDelete
  17. Cheeese Cakeeeeee........jahatla wana ni, buat kempunan Cikna pd cheese cake kembali,....;-/


    ReplyDelete
  18. mak oi, snow cheese cake tu. menggodanya hati.. lahai..

    ReplyDelete
  19. Mengancam & meruntun jiwa betullah 2 kek kat atas ni..

    ReplyDelete
  20. Moist tu mmg btl2 mggoda..huhu

    ReplyDelete