ORDER KEK BIRTHDAY: KEK YAM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni aku mau tayang kek birthday yang di tempah pada minggu lepas..regular customer yang sering tempah Kek Yam..Thanx banyak-banyak to Ms.Uci..

Jom cuci mata..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Bentuk kek, wording dan hiasan simple ni adalah request by customer 

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

KEK YAM
BERAT: 1/2 KG
HARGA: RM30

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Order?? Hubungi 012-8244251 ( bbwana )call/ whatsApp
Email:sweetred_cherry@yahoo.com

P/: Maaf pada kawan-kawan yang aku belum sempat balas komen dan blogwalking blog kalian..beberapa hari ni aku agak sibuk..insyallah bila aku free nanti aku terjah blog korang pula ya..

Sekian, babai..

23 comments:

  1. Assalam wana..kastemer req camtu..ikutkan ajer la hihihi..
    Yg senang2 camni xpe kan?
    Ni deco guna FC ke?

    ReplyDelete
  2. Regular customer?
    Waa..mesti kek sedap & servis bagus nih

    ReplyDelete
  3. okay, puas dah cuci mata. hehe ^^

    ReplyDelete
  4. Wah,..kencang bisnes Wana. Busy betul tu! Alhamdulillah, moga bisnes Wana terus sukses ye....:)

    ReplyDelete
  5. Sorry Wana, akak lambat inform. Nak address please =)

    Pemenang Jom Cuba Nasib #4

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done email kat akak :)..
      Makasih Kak Farah..muahh muahh

      Delete
  6. kek perisa keladi ek... tak penah lg akak rasa nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah perisa keladi..sedap tau rasa cam aiskrim yam..try la nnti :)

      Delete
  7. wow nice cake! Salam perkenalan..Zarith follow ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih byk..nnti wana follow back ya :)

      Delete
  8. Kalau dah sedap memang customer tak lari

    ReplyDelete
  9. haduiiii kalau cstmer repeat order tu tandanye kek kak wana mmg terbaekkk hehe

    ReplyDelete
  10. nasib jauh... kalau dekat nak juga rasa hasil kerja wana nie... :)

    ReplyDelete
  11. xpenah lagi try kek yam ni...mesti lebih kurang rasa eskrim yam kan...memandai jer...hahahaha

    ReplyDelete
  12. wah, kek yam lagi.. hahhahahhaha... tapi kalau gabung yam dnegan cheese macam weird lak rasa dia. tapi saya suka dua2. haha

    ReplyDelete
  13. Kek keladi?
    Mak saya mesti suka..
    Sebab dia suka aiskrim keladi.

    ReplyDelete