Order kek sempena krismas

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Entri terakhir untuk bulan disember pada tahun 2014..dah masuk ambang tahun 2015..cepatnya masa berlalu..tahun 2014 pasti akan jadi ingatan buat kita semua sebab banyak kejadian yang berlaku pada tahun ni..semoga kita dijauhkan dari perkara yang buruk untuk tahun 2015..

Baiklah, hari ni aku tayang pula gambar tempahan kek krismas..alhamdulillah..banyak juga yang aku buat..tak menang tangan dibuatnya sebab kek diorder saat akhir..

Jom layan..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Hiasan gula-gula coklat m&m atas request..

RED VELVET CAKE + CREAM CHEESE FROSTING
HIASAN: GULA-GULA COKLAT M&M
HARGA: RM55
 

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

WALNUT CARROT CAKE + CREAM CHEESE FROSTING
HIASAN: SLICE ALMOND, HAWAIIAN COCONUT
HARGA: RM60
BERAT: 1.2 KG++

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

KEK COKLAT LAPIS CHEESE
HARGA: RM45
LOYANG SAIZ 9


Kek ni pula free gift customer aku yang tempah biskut rm200++..3 biji kek coklat moist diberikan pada customer yang bertuah bernilai rm30..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Terima kasih pada semua pelanggan yang telah menempah dengan kami..ada pelanggan baru dan ada regular customer..semoga puas hati..maaf jika ada sebarang kekurangan..

ORDER/PERTANYAAN: 012-8244251 ( BBWANA ) WHATSAPP @ EMAIL: sweetred_cherry@yahoo.com

P/s: Semoga keadaan banjir di kawasan yang terlibat akan pulih dan takziah buat pesawat QZ 8501 Air Asia..semoga keluarga mangsa tabah dan sabar ya..

25 comments:

  1. Kak Wana!!!1 rindunya dengan akak..lama tak nampak tau...hehehe..wah, alhamdulillah, murah rezeki Kak Wana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak wana pun rinduk cik mimie jugakkkk!!! hehe, maaf ya dik, akak bz akhir2 ni sampai x sempat nak update blog dan bw..

      amin..terima kasih cik mimie :)

      Delete
  2. Sedap2 nampak kek tu semua.
    untung siap ada free gift
    selamat tahun baru 2015
    sihat & panjang usia...murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih fazian..amin :)

      Delete
  3. lama menyepi. hehe. gebu ja nampak kek2 tu. anyway, wish you all the best for 2015! semoga rezeki sentiasa murah. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik fafa..amin..kak wana sibuk sangat akhir ni tulah lama sepi..hee

      Delete
  4. paling nampak mengiurkan yg ada m&ms tu.
    Happy 2015, Wana. Moga tahun ni rezeki Wana lebih kencang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dengan Kak Farrah.. kek m&m tu sangat melelehkan air liur...

      Selamat tahun baru Wana ~

      Delete
    2. selamat tahun baru 2015 kak farah & firah..

      apapun, terima kasih banyak ya.. ^_^

      kalau suka ambil ja m&m yang bertabur tu..heheh

      Delete
  5. sedapnyaa kek tu.. terliur pulak :D

    ReplyDelete
  6. lapar tengok kek-kek awak especially yg cheese

    ReplyDelete
  7. kak.. post sampai penang boleh ? awat red velvet tu menggoda saaaangat !!!!

    ReplyDelete
  8. salam singgah .. wana.. dapur maya masih lagi tak berasap.. huu ..selamat tahun baru ..2015.. ujian penuh cabaran tahun lepas .. masih lagi berduka ..

    ReplyDelete
  9. alamak....meleleh air liur tgk kek tu.....terutama kek yg de cheese...adehhh....sedap nyer...heheheh...

    Selaamt tahun baru wana (^_^)

    ReplyDelete
  10. Wah.. comel2 dan nampak sedap. Gosok perut ja lah dari sini. Hehe

    ReplyDelete
  11. Waaah utk kite takde kak? hehe

    Ehh geram betul tengok m&m tuuuu

    ReplyDelete
  12. Tergoda dengan carrot cake tu!

    ReplyDelete
  13. Suka tengok yang ada carrot comel-comel tu..

    ReplyDelete
  14. Perghhhh...semuanya nampak sedap.
    Bila la nak boleh rasa kek wana ni??

    ReplyDelete
  15. coklat m&m tu sangat sangat menggoda hatiku! oh, coklat!!

    ReplyDelete