Birthday Giveaway by Farahana Ramlan

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Jom join GA yang simple ni anjuran blogger Farahana

End:14/02/2015

KLIK BANNER UNTUK JOIN
http://farahanaramlan.blogspot.com/2015/02/birthday-giveaway-by-farahana-ramlan.html


Ucapan buat Farahana Ramlan:

" Moga awak diberikan kesihatan yang baik dan panjang umur, dimurahkan rezeki dan dianugerahkan kehidupan yang lebih baik dari sebelumnya..semoga ceria dan senyum selalu "

# maaf aku tiada instagram

p/s: aku demam sekarang..so, belum sempat nak terjah semua blog kawan-kawan..maaf ya..insyallah aku akan bw kalian bila dah ok nanti..doakan aku cepat sembuh ya..

Sekian.

26 comments:

  1. Gudluck Kak Wana :)

    psst...jaga diri Kak Wana..makan ubat tau :) Semoga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx cik Mimie cayang..Kak wana baru ja makan ubat..sekarang tengah rehat2.. :)

      Delete
  2. goodluck kak ya..! :D
    semoga cepat sembuh ya.. sakit itu penghapus dosa

    ReplyDelete
  3. good luck wana.. join jugak GA nih..

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya dik wana dan semoga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  5. Hi Wanna.. get well soon. You stay kat Lok Kawi tu dekat2 dgn Putatan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq..ya wana tinggal di lokawi height.. :)

      Delete
  6. all da best wana....take care tau

    ReplyDelete
  7. gud luck wana
    tak sempat nak join :-)

    ReplyDelete
  8. nice and sweet :D
    singgah dari segmen yang sama :)

    jemput meriahkan hadiah ohsem menanti
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete