Terima kasih CIK MIMIE..

Assalamualaikum dan salam  sejahtera..

Alhamdulillah kita sudah memasuki bulan februari..cepat rasanya januari meninggalkan kita..

Bulan januari lalu aku tersenarai lagi sebagai pengomen tegar di blog cik mimie..dan yang paling aku terharu dapat sijil penghargaan pula tu dari cik mimie..sangat cantik sijil yang cik mimie buat..ceria sangat..i likeeeee!!!!!


 Cantikkan..kalerful..:D

 Ini la kawan-kawan yang tersenarai sebagai pengomen tegar bulan januari di blog cik mimie..mereka ni pun dapat sijil penghargaan dari cik mimie juga..tahniah semua!! ;D


Jom la terjah blog cik mimie juga..>> cik mimie << dan terjah la blog kawan-kawan yang tersenarai tu sebab dorang ni rajin blogwalking dan selalu bagi komen pukal yang meletop-letop tau..

Okeylah, sampai sini saja dulu..jumpa di lain entri pula..

Sekian.

25 comments:

  1. Salam singgah isnin dik wana...wahh....tahniah dik wana...cantik sijil penghargaan tu...

    ReplyDelete
  2. Tahniah, dapat penghargaan dari blogger lain.. apapun Eyda pun nak ucap tahniah kerana berjaya berada dalam bloglist Eyda..

    ReplyDelete
  3. tahniah!
    dpt sijil lg..
    comel..

    ReplyDelete
  4. Thank Kak Wana sudi buat entry ni..terharu kita tau T_T Sayang Kak Wana...thank tau sudi singgah n komen2 dekat blog Cik Mimie :)

    ReplyDelete
  5. hehehe tahniah Kak Wana..
    CT dapat jugak.. tengah edit edit entry penghargaan tapi belum publish.. mai jalan jalan dulu..

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Wana! Cantik sijil Cik Mimie buat :)

    ReplyDelete
  7. tahniah ... mrk pengomen yg sungguh peramah .

    ReplyDelete
  8. Saya no.5 kat kebanyakkan blog.
    Nampak sangat dah kureng BW.
    Napelah jadi macam ni Sikin oiii..

    ReplyDelete
  9. comelnya........! tahniah kak.. :D rajin komen

    ReplyDelete
  10. wau.. amazing.. gud2.. hehe.. ada sijil gitu.. hehe

    ReplyDelete
  11. waduh ni sijil penghargaan online ekkk hii .apapun tahniah :))

    ReplyDelete
  12. tahniah kak wana! akak rajin komen kat blog ana jugak! syg akak muahhh :)

    maaf kak ana jarang dtg skrg sbb mslh internet teruk huwawawa

    ReplyDelete
  13. Tahniah.... Wana dapat penghargaan dari Cik Mimie. Comel sijilnya...

    ReplyDelete
  14. Tahniah Wana..cik Mimie tu mmg setiap bulan akan sediakan sijil kepada Top Commentar blog beliau dan yang pastu semua desingn sijil sgt cantik...rasa cam nk print dan masuk frame je..sis JM pun da terima beberapa keping dari beliau

    ReplyDelete
  15. tahniah wana, boleh frame tu hehe :)

    ReplyDelete
  16. siap sijil lagi tu.. terbaikk la.. :)

    ReplyDelete
  17. wahh..tahniah kak..
    siap dpt certificate tu

    ReplyDelete
  18. Tahniah!!! Bestnya dapat sijil lagi tu ;)

    ReplyDelete
  19. best kan dapat sjil. dah lama x kumpul sijil. hahahah

    ReplyDelete