Dapat hadiah lagi!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Tersenyum lebar aku bila dapat sampul surat pada petang selasa yang lalu..bila aku belek-belek, rasanya aku dah dapat teka siapa pengirimnya..

Siapakah???? Hehe..siapa lagi kalau bukan 'ratu kraf' kita..Kak Farrah MF..pemilik FAMF Tower..terima kasih banyak akak..

Labiu akak!!!! wana selalu teruja tau dapat 'something' dan 'homemade card' yang comel-comel dari akak..pasti wana simpan dengan rapi pemberian akak tu..


Kak Farrah dengan murah hatinya bagi 'something' pada aku dan beberapa teman yang lain sebagai penghargaan pada kami sebab rajin singgah famf tower sepanjang tahun 2014..

Semoga persahabatan kita terus terjalin dan semoga akak bertambah murah rezeki..amin.. :D

Apa yang best kalau korang lepak di Famf tower???

- ada perkongsian resepi mudah
- belajar perkataan baru  terutamanya bahasa inggeris
- ada tips/cara buat 'homemade card' yang sangat cantik dan comel
- ada perkongsian chord gitar
- dan banyak lagi
 
Pada yang belum berkenalan dengan kak farrah..sila la terjah tower beliau di sini >> famf-tower.blogspot.com<<

Okeylah, sampai jumpa lagi di lain entri..terima kasih kawan-kawan rajin singgah dan tinggalkan komen. Pada followers baru, terima kasih banyak-banyak semua..

Sekian, wasalam.

32 comments:

  1. Dapat hadiah mmg la suka giler kan...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki tu wana hasil rajin BW hehe..
    Tp mmg respect ngan wana tersangat rajin menyinggah blog akak n tgglkn komen

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang dik wana..wahh...cantiknya hadiah yang dik wana dapat....tahniah yer akak ucapkan....

    ReplyDelete
  4. Tahniah2x, bestla dia dpt hadiah......;-)

    ReplyDelete
  5. Tahniah wana. Smg terus murah rezeki. Happy blogwalking ^^

    ReplyDelete
  6. tahniah wana.. bestnya dapat hadiah daripada kak Farrah..

    ReplyDelete
  7. Tahniah Wana, terasa dihargaikan.. murah rezeki wana

    ReplyDelete
  8. wah, seronoknya dapat hadiah!! comel je hadiah tu.

    ReplyDelete
  9. waaa...thniahhh wana...sonok kan dapat hadiah dr kwn2...hihihi

    ReplyDelete
  10. Wana dear, apa sangatlah yang akak beri berbandinh dgn kunjungan Wana ke blog akak saban hari. Nway, thanks so much! Hope u like the 'handbag' ;)

    ReplyDelete
  11. Assalam wana. Kadang2 itulah hasilnya dari bersilaturrahim. Allah murahkan rezeki.syukurrr

    ReplyDelete
  12. Hehehe akak pagi tadi baru lepas gelak2 whatsapp ngan CT Humairah. Wana tahu guna tak 'something' tu? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah Kak Wana dah mengetahui apakah 'something' itu =P

      Delete
    2. hahaha..tulah masalahnya..kak wana tak tau macamana nak guna handbag tu..huhu..

      Delete
  13. wah .. bestnya wana... tahniah... tq juga sbb sudi singgah blog memain akak tu...

    ReplyDelete
  14. wahh bestnyee dapat hadiah... tahniah kak wana.. :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah Kak Wana :) Kraf2 Kak Farrah semua cantik2 :) Ag satu resepi die pulak semua simple2 :)

    ReplyDelete
  16. berbunga hati dpt hadiah kan..singgah sini dan follow blog ni..:)

    ReplyDelete
  17. hehehe Kak Farrah post untuk CT jugak.. siap ada tutorial cara nak guna tau =D

    ReplyDelete
  18. sis JM juga dapat dari kak Farrah ko nih..mmg pemurah...suka juga baca blog beliau

    ReplyDelete
  19. Tahniah kak Wana! Bestnya dapat hadiah ;)

    ReplyDelete
  20. btl tu kak wana
    ayu klu boleh xnk miss 1 pon entry dr kak farrah..
    heeee best2 semua

    ReplyDelete
  21. bestnyaaa!! saya pernah sekali je dapat hadiah dari kak Farrah. tahniah kak Wana :D

    ReplyDelete
  22. Temgok kad n tulisan dah tau special handmade by k.Farrah.
    Tahniah wana.

    ReplyDelete
  23. Tahniah wana. Memang geram tengok kraftangan farrah buat.

    ReplyDelete