Order Biskut Ulat Bulu, Biskut Cerelec dan Graham Coklat

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kelmarin aku sibuk menyiapkan tempahan biskut dan kek..walaupun tak banyak tapi aku tetap bersyukur kerana rezeki tak putus..alhamdulillah..

Biskut di tempah melalui seorang teman yang bertindak sebagai orang tengah..terima kasih Kak Jothy sebab tolong promo..

Biskut yang di tempah adalah Biskut Ulat bulu dan Biskut Cerelec

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Comel tak macam ulat bulu? Heheh..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Kaya dengan salutan susu..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Kek Graham Coklat ni pula di tempah oleh sepupu, Cyah..tq dear!!

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Biasanya aku buat filling cream cheese tapi atas permintaan sepupu, dia nak filling coklat..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Thanx banyak ya sebab tempah dengan Sweet red cherry..

Sebarang pertanyaan/order: Hubungi 012-8244251 ( bbwana ) whatsApp @
email: sweetred_cherry@yahoo.com

Okeylah, sampai sini saja entri aku hari ni..jumpa lagi..aku kena buat kek lagi lepas ni..dadaaa..

Sekian, wasalam.




20 comments:

  1. Alhamdulillah :) Semakin maju biz Kak Wana, banyak dapat tempahan :) Semoga terus dimurahkan rezeki n sukses :)

    Tag akak Kat sni :) http://norshamimi.blogspot.com/2015/02/mini-ga-by-nina-anies.html

    ReplyDelete
  2. Sedapnya... mmg kejap je blh hbis sebalang camtu..

    ReplyDelete
  3. Murah rezeki kak wana..
    All the best ya...

    ReplyDelete
  4. Macam sedap! Xpenah lgi dengar nama biskut ni. Tp nice sgt rupanya :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Semoga terus sukses na kak wana ^^

    ReplyDelete
  6. Assalam wana..wah..semua biskut old skool tu..skrg ni makin dilupakan.Mesti ramai yg berminat nak order tu..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..rezeki kerana Wana ada kemahiran...semoga terus success ye

    ReplyDelete
  8. fuhhh terliuq ,,wuuu.. smoga rezeki bertambah2 kak. aminnn

    ReplyDelete
  9. Biskut ulat bulu tu nampak gebu.
    Kek Graham Bell... Ooopss..Graham coklat tu x pernah jumpa lagi :)

    ReplyDelete
  10. Akak kalau dapat ni,..tak pandang kiri kanan, rembat sebalang masuk bilik kerja...kunyah...kunyah dan kunyah lagi :)

    ReplyDelete
  11. alhmdulillah..moga makin bertambah rezeki wana...sy terliur plak ngn graham coklat tuhhhh....hihihi

    ReplyDelete
  12. biskut ulat bulu...??

    gatai tak kak lepas makan...??? ^_^

    ReplyDelete
  13. Teringin nak rasa graham coklat tu hehe

    ReplyDelete
  14. miahahaha makin maju alhamdulillah =)
    kek graham tu biskut ke Kak Wana ? cem biskut aje bersegi segi ehehe

    ReplyDelete
  15. Sedapnya nampak kek graham tu!

    ReplyDelete
  16. Graham coklat tu sangat menggoda.

    ReplyDelete