Order Biskut CNY

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Alhamdulillah..pada minggu yang lepas aku mendapat tempahan biskut dari customer..katanya sempena Tahun baru cina ni..

Tak 'expect' akan dapat tempahan biskut CNY..syukur la rezeki..tapi, kalau ada yang tempah aku memang buat..tak jadi masalah..tempahan dibuka sepanjang tahun tau..huhu.. *_^

Biskut yang di tempah adalah Kuih Makmur, Biskut Shortbread dan Biskut Semperit Susu..Terima kasih Pn.Linda

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Terima kasih kerana menempah dengan Sweet red cherry..jika ada sekarang kekurangan mohon maaf..

Maklumat untuk pelbagai jenis biskut yang kami buat oleh hubungi terus dengan kami.Tq

Berminat??? Hubungi talian 012-8244251(Bbwana) whatsapp  @ email: sweetred_cherry@yahoo.com



33 comments:

  1. Kuih makmur macam tu ye.. wawa duk bayang mcm kuih semperit..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki jgn ditolak kan...ermm ni kot htr by pos selamat x ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Kak..pasal penghantaran pos wana belum penah buat lagi..

      Delete
  3. anis singgah sini.. lame xbace story akak kat blog.. :)

    ReplyDelete
  4. Samperit susu feveret sue...sedapnye...

    ReplyDelete
  5. fuyoooo ade kuih makmur!! myfav T-T

    ReplyDelete
  6. Salam singgah petang dik wana.....Alhamdulillah dik wana...semoga bisnis makin maju dan terus maju ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx akak..insyallah..amin ya rabbal alamin.

      Delete
  7. Alhamdulillah rezeki.. Sedapnya kuih makmur.. Boleh pos ke kak Wana kuih makmur tu?,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak pos tu Kak wana x penah buat..Kira nak buat packaging yang sesuai la supaya boleh pos :D..insyaallah

      Delete
    2. Kena letak buble wrap & suratkhabar supaya tak gerak sgt :)

      Delete
  8. hmm tempahan kek pavlova ambil ka.... ehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..wana buat dan terima juga order pavlova..kalau minat roger2 ja wana baa..hihi ^_^

      Delete
  9. Alhamdulillah bertambah customer Wana.
    Dia suka biskut wana lah tu.
    Maybe pernah rasa dari orang lain.

    ReplyDelete
  10. rajinnya kak wana...
    semoga melimpah rezeki hendakNYA...

    ReplyDelete
  11. sedapnya semperit susu.. bila nak raya puasa..........?!
    jauhnya kalau akak ambil order kak rose tu..hehehe..dr sabah sampai johor tu..! tp risau jga nanti kan..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah,..rezeki musim perayaan ye Wana :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah, rezeki tu wana.
    suka tau makan kuih makmur.
    nak plak time makan, mesti menyembur-yembur

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah, semoga bertambah rezeki Kak Wana :)

    ReplyDelete
  15. adus semperit susu adus adus.. cair dah ni.. Kak Wana tau tak mcm ne nak buat semperit yang rangup tapi bila kunyah still cair dalam mulut ? CT pernah makan kat rumah orang time raya and sumpah sedap. macam ada benda lain dalam tu yg buat kasi rangup tapi bila da kunyah pergggh.. cair.. ahaha

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, moga kak Wana terus maju;)

    ReplyDelete