TEMPAHAN: SNOW CHEESE CAKE

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA...


Hai, salam pagi isnin diucapkan pada semua pengunjung blog..hari ni aku kurang sibuk seperti kebiasaannya kerana bsuk public holiday untuk Deepavali..so, kalau 'ph' ni kami tidak ada tempahan dari 'kantin sfi'..boleh la aku berehat sikit dan update blog..

Baru2 ni kami telah menerima tempahan dari sorang pakcik..beliau mahukan snow cheese cake untuk diberikan kepada adik iparnya iaitu ( Nordin ) sempena meraikan majlis perkahwinan ( Nordin ) yang telah berlangsung minggu lepas iaitu pada tanggal 9 Novermber 2012 ( Jumaat ). So, dikesempatan ini kami dari blog sweet red cherry juga ingin mengucapkan tahniah dan selamat pengantin baru kepada pasangan pengantin iaitu Nordin dan isterinya Ela..Untuk pakcik, terima kasih banyak2 kerana telah menempah kek dengan kami..next time, tempah la lagi yek..

Mari kita tguk gambar2 kek..

SNOW CHEESE CAKE, 1 KG RM 45, 1/2 KG RM 25

Kek di bahagi kepada 3 bahagian dan di lapisi dengan cream cheese yang mewah..Tabur dengan cheddar cheese..
 Di hiasi dengan bunga kecil berwarna biru..so, nampak berseri la jugak kan..
Buat 'wording' di papan kek ja coz tidak mau kacau bahagian atas kek tu..Haa..ni model cilik kami Dayang zarina 4th..memang posing dekat kek sebab mintak digambar..hihi...


Kek ni sudah siap dan telah dimasukkan dalam kotak..

Kek ni memang sedap giler la sebab mewah dengan rasa cheese..pengemar cheese cake patut rasa dan makan kek ni coz ia betul2 sedap dan memang telah diakui kesedapnnya oleh ramai orang..kalau tidak pecaya cubalah..So, tempah la dengan kami ye kalau ingin makan kek ni..

Untuk pertanyaan dan tempahan, anda boleh email atau telefon kami seperti yang tertera di atas ini. Terima kasih..

No comments:

Post a Comment