1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Mari ramai-ramai join sama GA yang sangat menarik ni..kita support rakan blogger kita ni..syarat simple ja..

End: 31 Januari 2015

KLIK BANNER UNTUK JOIN
http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Aku mula mengenali Farah Waheda Wahid sejak tahun 2014 lagi..dan beliau adalah tuan punya blog www.bubblynotes.com..aku lebih mengenali beliau dengan nama Farah..orangnya cantik manis dan tengok dari gambar..nampak sangat orangnya happy go lucky,cepat mesra dan pasti punya banyak teman.. :D

Sekian

14 comments:

  1. terima kasih kerana sudi sertai mini GA Farah, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  5. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete