Terima Sijil Penghargaan dari CIK MIMIE

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Entri ni dibuat bagi menghargai Cik Mimie yang telah bersusah payah menghasilkan Sijil Penghargaan buat 10 komentor di blog beliau untuk bulan disember 2014..dan aku salah seorang yang tersenarai..oyeahhh!!!
 
 

Terima kasih banyak ya Cik Mimie..sijil ni cantik sangat..kak wana suka dan terharu tau..awak memang ada bakat buat sijil..^_^

Tahniah juga buat teman-teman yang lain..

 

Korang juga memang awesome!!!

Jom terjah blog Cik Mimie >> http://norshamimi.blogspot.com <<

25 comments:

  1. Wah, terharunya..Terima kasih Kak Wana T_T Siap buat special entry lagi...xde la bakat sangat, simple2 macam tu boleh la..hehe.. Terima kasih tau sudi singgah blog Cik Mimie :)

    Sayang Kak Wana :) muah..muah ciked..heee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kasih cik mimie..sayang cik mimie ketat-ketat juga..heheh.. :D

      Delete
  2. tahniah :) melawat sni smbil follow #403

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aleiya..saya akan balas kunjungan.. :)

      Delete
  3. wahh.. tahniah kak, best tuh dapat sijil. kreatif ya dia :D

    ReplyDelete
  4. Wahh tahniah . Kreatif sgt bagi hadiah mcm ni. Hadiah mcm ni lh yg org akan ingt sampai bila2 sebab guna kreativitinsendiri. Terbaikk 👍

    ReplyDelete
  5. Tahniah ....
    Wah.... bestnya Wana dapat sijil dari Cik Mimi. Cantik sijil dia.

    ReplyDelete
  6. Wah cantiknya sijil..tahniah geng.. :)

    ReplyDelete
  7. amboi Cik Mimie.. huwaaa siap ade sijil huurm.. shian comentator CT sebab tak reti lah nak buat semua semua ni.. hoho..

    ReplyDelete
  8. wahh...thniah wana...chantek sijil tuhh...hihihihi

    ReplyDelete
  9. Cantiknye sijil dia btw tahniah ye....;-)

    ReplyDelete
  10. wahhhh tahniah kak wana! ana pon tersenarai juga rupanya hehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah Wana kerana dpt sijil penghargaan tu

    ReplyDelete
  12. Congrats, Wana. Bukan main lagi Cik Mimie bagi sijil :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah kak. Rajin tinggalkan komen ;)

    ReplyDelete
  14. hehe jd blogger pun boleh dapat sijil tau, kerlasssss

    ReplyDelete
  15. Tahniah!!wah dapat sijil penghargaan ;)

    ReplyDelete
  16. Wah! Tahniah-tahniah! Dapat sijil penghargaan gitu....

    ReplyDelete
  17. Kli nie xmsuk dlm list CM. Busy mse bln lps..hehe

    ReplyDelete
  18. Akak pun dapat tapi tak sempat nak buat entry lagi. Tahniah wana and the geng...heheh

    ReplyDelete
  19. wah wah wah, dapat sijil lagi! hehehe.. tahniah kak Wana >.< you deserved it. hehe

    ReplyDelete