Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Teruja sangat nak join GA ni..menarik sangat tau sebab GA ni anjuran dari Nile.com.my..siapa yang tak tau, Nile.com.my adalah online shopping Malaysia yang menjual aneka barangan seperti baju lelaki/perempuan, tudung, aksesori, kasut dan pelbagai lagi.

Untuk maklumat lanjut cara-cara join giveaway ni, kalian boleh klik link >>LYSSA FAIZUREEN <<

Jom la join, mana tau ada rezeki kan..^_^

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
Klik banner untuk join..

END: 15/02/2015 ( 11.59 PM )

HADIAH:

5 x Pemenang Bertuah yang akan mendapat RM 150 barangan dengan PERCUMA


Kalau diberi pilihan, di bawah ni adalah antara barang-barang yang aku nak.


http://www.nile.com.my/images/4215/sd.jpg




http://www.nile.com.my/images/5596/sf.jpg

3.HANDBAG (RM22.89)
 http://cdn.nile.com.my/images/13088/DP.JPG

 http://www.nile.com.my/images/12446/24809.jpg


http://www.nile.com.my/images/7363/fe12g.jpg

Jumlah harga barangan: RM23.60+RM32.10+RM22.89+RM56.30+RM13.90= RM148.79
 

28 comments:

  1. wah!! menarik!! nk join jugak..

    gudluck kak wana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik kan? jom la cik mimie join sama..

      apapun, thanx dear :D

      Delete
  2. Wahhh... best ni
    Mana tahu wana bertuah
    Selamat berjaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..wana pun harap Masam tu Kak.. :D

      Delete
  3. cardigen merah tu cantiklah..
    gud luck Kak Wana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikkan..hehe..jom la ct join..mnatau ada rezeki kan..

      Delete
  4. amboi..laju ja join jga kan kak..hahha..
    semoga berjaya juga ya ..! :D
    saya ska maxi dress tp risau nanti tak ngam dgn tinggi..uhuksss.. hand bag no.4 tu pun cun juga td xperasan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tulah laju sebab Ga ni best sangat2!! Hihi

      Delete
  5. semoga berjaya ... semalam usha juga nile.com ni bila ada blogger buat entry . pijar mata tgk baju2 tu ...

    ReplyDelete
  6. Bestnya.... semoga berjaya, Wana.

    ReplyDelete
  7. wahhhh . good luck yee !! XD jemput ramai lagi join GIVEAWAY ini tau ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih banyak ya lyssa..insyaallah..

      jom kawan2 ramai2 lagi join GA yang menarik ni!!! :)

      Delete
  8. Good luck kak wana :)
    Tak pernah lg try nile.com ^^

    ReplyDelete
  9. Tq budak..Masam best Nile.com ni kan..meh la budak try nasib join.. :)

    ReplyDelete
  10. kalau kak wana terpilih, meh beg warna coklat tu boleh?hehe =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..jom la join sama cik fafa.kut2 ada rezeki.. :)

      Delete
  11. Biar betoiii..??
    Nile yang anjurkan?
    Saya suka barang Nile ni.

    ReplyDelete
  12. Gud luck wana..
    Bestnya boleh pilih hadiah sendiri..
    Nanti nak join jugak la.

    ReplyDelete
  13. Good luck. Nanti nak join la ;)

    ReplyDelete
  14. wow...kalau wana menang, sure meriah wana dengan barang-barang tu kan...good luck wana...^_^

    ReplyDelete
  15. woahh! ini mcm menarek nih! gud luck kak wana! :)

    ReplyDelete