Dapat LOGO DAMASK dari Kak Farah MF

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Yeahhh!!! Aku tersenarai lagi jadi tetamu terhebat sepanjang 2014 di Tower Kak Farah..terima kasih akak..

Barkal, Wana
 Bestnya dapat logo damask dari kak farah..cantik!!! aku memang suka sangat dan menghargainya..kawan-kawan yang lain pun dapat logo yang sama dan dapat ucapan terima kasih dengan pelbagai bahasa..unik tau..hee..

Jom tengok kawan-kawan yang terhebat 2014 suka lepak di tower kak farah..tahniah semua!!
Dorang ni memang rajin blogwalking dan rajin komen..sila la terjah blog mereka ni juga..

Aku memang suka sangat  lepak di tower kak farah sebab dia ni suka sangat kongsikan pelbagai idea kraf yang comel-comel, ada resepi yang simple dan sedap yang boleh diikuti dan aku suka banyak perkataan baru dalam bahasa inggeris yang jarang didengar aku dapat belajar di sini..tq kak farah..

Korang yang belum mengenali kak farah, boleh la terjah tower beliau yang sangat awesome ni..
klik sini >> famf-tower.blogspot.com <<

Selamat malam dan sekian..

19 comments:

  1. tahniah wana...sempat lagi berblog time buat kek

    ReplyDelete
  2. Wana, thanks so much for this entry. Terharu akak baca,...akak yg patut berterima kasih sebab Wana tak pernah miss intai akak :) Akak pun seronok jengah dapur Wana ni. Banyak perkara baru yg akak belajar,..(laksamana mati dibunuh & kerabu maggi tak sempat2 buat lagi) hihihi. Paling best, dapat jamu mata tengok desserts yg menggoncang jiwa.

    It is great to know you :) Akak doakan segala yg terbaik utk Wana.

    ReplyDelete
  3. kan.. kalo pegi blog Kak Farrah mesti truja tengok benda cute cute hehehe.. pastu lastu lagu yang CT tak penah dengar dia share hehee

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kak Wana :) Comel logo tu..kita tak dapat pun..hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah kak wana! mmg rajin2 komen blog kwn2. tambah bersemangat nk berblog hehe

    ReplyDelete
  6. Lately jarang dapat BW.
    Selalu penat. Balik je mmg tido awal.
    Kat klinik mmg x sempat :(
    Sorry ye semua.

    ReplyDelete
  7. Tahniah ye tersenarai ;) semua memang terbaik!

    ReplyDelete
  8. ok jeles...heheheheh...tahniah kak bbwana :D

    ReplyDelete
  9. Scha pun termasuk skali. Selalu nampak nama wana kat mana2. Hihi

    ReplyDelete
  10. tahniah kak Wana! hehehe.... kalau macam tu, saya dapat jugalah agaknya >.<

    ReplyDelete
  11. tahniah kak wana..
    cantek!
    kite xjadi mne2 top comment kt blog sesape.. uwaaa sedihh.. wuuu

    ReplyDelete