Kek birthday: Kek Coklat Cheese Meleleh

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sejuk ja cuaca berapa hari ni kan..nak buat kerja pun rasa malas..tapi tak boleh ikut kan rasa..bisnes tetap bisnes..harus rajin la kan..kalau tak mana datangnya duit..

Okeylah, kali ni entri kek birthday.. My sis Liza request Kek Coklat Cheese Meleleh untuk diberikan pada teman baiknya iaitu Kak Anisah sempena ulangtahun temannya itu..

Layan gambar..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Sambutan yang sangat simple di KFC..

" Happy birthday Kak Anisah..moga diberikan kesihatan yang baik dan bahagia selalu disamping keluarga tersayang "


Alhamdulillah, menurut my sis Liza, temannya tu suka sangat dengan kek yang aku buat tu..happy aku dengar..^_^

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

KEK COKLAT CHEESE MELELEH
BERAT: 1KG
HARGA: RM60
HIASAN: PARUTAN CHEDDER CHEESE

Pertanyaan/order: Hubungi 012-8244251 ( bbwana ) whatsApp @ Email: sweetred_cherry@yahoo.com
Lokasi: Untuk sekitar Sipitang, Beaufort dan Kota Kinabalu. Tq

 Okey lah, jumpa lagi di lain entri. Thanx singgah sini..bye

Sekian.









28 comments:

  1. wana..kek tu memang nampak sedap sangat..yummy

    ReplyDelete
  2. wahh, maacam sedap je bila tengok.. melelh jugak air liurrr ni.. hihi

    ReplyDelete
  3. huihh..meleleh jugak laa air liur tgk kek ni wana..heheheh

    ReplyDelete
  4. salam singgah wana.. camner kat sana banjir ka.... cantik kejadian kek .. siap dengan lelehan tu .. hii.. alhamdulillah ..semoga murah rezeki .. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx singgah sini dear..kat sini ada beberapa tempat yang dah banjir..tapi, alhamdulillah kat tempat tinggal wana tinggi..x kena..

      appaun, thanx banyak wani..amin..

      Delete
  5. Salam singgah pagi dik wana...sedapnya kek...

    ReplyDelete
  6. bukan cheese je meleleh, air liur pun boleh meleleh tgk kek ni..hikhik :)

    ReplyDelete
  7. Cik Mimie pernah makan rumpai laut yg direbus dan dibekukan macam agar-agar tu..tapi bau n rasa dia..cam susah nk diterima tekak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknya cik mimie kena try makan rumpai laut yang fresh macam kak wana buat tu..baru sedap dan x berapa rasa hanyir..

      Delete
  8. uih.. sedapnya. tertelan air liur tengok

    ReplyDelete
  9. Salam... saya pun orang KK jugak dan suka juga dengan kek chis meleleh nih... kalau dapat yg keras tu saya jemur dulu biar cair... best nya kalau boleh dapat dua tiga potong tu... hehehehe

    ReplyDelete
  10. Assalam wana..
    Alhamdulillah...order masuk tak putus2...rezeki Allah s.w.t untuk tahun baru...
    Rindu ngan blog SRC ni..lama x singgah

    ReplyDelete
  11. pehhh. kecur air liur tengok. kak wana cheese tu akak beli yang dah siap sagat ke atau akak sagat sendiri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..sabar ya nani...utk cheddar chez tu Kak wana beli yang dlm bentuk buku tu..jadi sagat sendiri.. :)

      Delete
  12. sis sdg cari idea nak buat cheese cake utk bday anak buah . mcm x confident je blh menjadi ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  13. ...dan buat kesekian kalinya akak hanya mampu nganga depan skrin hehehe
    kalaulah Wana dekat ngan akak, akak order kek tiap2 hari! asal ada orang order, akak selit order huhuhu

    ReplyDelete
  14. ...dan buat kesekian kalinya akak hanya mampu nganga depan skrin hehehe
    kalaulah Wana dekat ngan akak, akak order kek tiap2 hari! asal ada orang order, akak selit order huhuhu

    ReplyDelete
  15. aduuuuuh hatiku yang kian meleleh tengok gambar2 mu Kak Wanaku..

    ReplyDelete
  16. Kak wana buat cheese leleh tu guna tatura ke or brand lain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya kak wana guna brand philadelphia tu..kalau takde stok guna tatura..

      Delete
  17. Yummy....meleleh-leleh tengok kek leleh ni

    ReplyDelete
  18. Murah lah RM60.
    Selalu bukan RM70 ke atas ke?
    Kalau saya jadi dia pun saya cakap saya suka.
    Cinta pandang pertama gitew (ayat gedik Shikin).

    ReplyDelete
  19. Sedapnya.. Kalaulah kita dekat, boleh rasa kan.... Apakan daya, jauh...

    ReplyDelete
  20. alaaa cheese meleleh! sedapnye!!!!

    ReplyDelete
  21. dapnyeee.... like a snow... klau la dekat.. anis memang order je ngan kak wana...

    ReplyDelete