ORDER KEK BIRTHDAY: YAM CAKE

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Selamat datang bulan november..moga-moga bulan ni lebih banyak perkara manis dan murah rezeki..amin..

Baru-baru ni ada sepupu aku, Dayang order kek birthday untuk anak sulungnya Fareez yang menyambut ulangtahun yang ke-6 pada 29 oktober baru ni..

Dayang request kek yang simple iaitu Kek Yam..agak express juga aku buat sebab kek ditempah pada petang selasa dan kek di ambil pada petang rabu..alhamdulillah siap dengan sempurna..


KEK YAM ( FRESH CREAM )
BERAT: 1 KG
HARGA:RM 50
HIASAN: PATUNG MINION, BENDERA, POKOK KELAPA

Harap Dayang puas hati dengan kek yang aku buat ni. Terima kasih kerana order dengan aku dan support bisnes sepupumu ini..*_^…labiiuuuu!!!

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Berminat untuk order?? Hubungi 012-8244251 ( bbwana ) whatsapp @ email:sweetred_cherry@yahoo.com. Tq.

27 comments:

  1. ahudaii rindu kat awak bah..lama tak singgah blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ba kan..makasih banyak singgah sini nikee..hee.. :D

      Delete
  2. Kek keladi ke ni..sedapnye..warna kek pun cantik.

    ReplyDelete
  3. kek yam? keladi? OMG, bestnya!!!!!!!! >.<

    ReplyDelete
  4. kek ni comel laa. kalo sy beli ni, rasa sayang sgt nak mkn,. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, kalau macam tu, naddya simpan ja buat kenangan..hee:p

      Delete
  5. Aloooo comellnye...
    Suke.minion tuuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihik..kalau ayu nak akak bleh bagi..:p

      Delete
  6. Sedap.
    Kalau dekat boleh ja tempah untuk besday anak hujung bulan ni. ;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala cian mama..kalau dapat pos alangkah baiknya..huhu

      Delete
  7. OMG,nampak cantik,kaksu terliur la,my peberet nih!

    ReplyDelete
  8. Comelnya minions tu! Dah lama benar akak tak makan kek keladi ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey jom dtg umah wana Kak..boleh makan selalu kalau nak..hihi

      Delete
  9. selalu makan aiskrim yam je. alahai, teringin nak rasa kek yam :)
    kena guna yam betul ke macam carrot cake? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap tau budak kek ni..kalau awak try makan kek ni Mesti ketagih..hihi..yg ni akak buat fresh cream yam..x sama mcm kek carrot yg perlu guns buah carrot.guna yam emulco ja..:D

      Delete
  10. kek yang yem ke cream nye yang yam ? hihi tak pernah lagi makan yam kek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Utk pengetahuan ct, kek adalah kek span berperisa yam dan salut dengan fresh cream yam..sdap tau. Harus cuba

      Delete
  11. Alololor..comelnya kekdia..hehe..ade minion :) yummy2 :)

    ReplyDelete
  12. Comellnyaa minioon tuu.ehehehe

    ReplyDelete