KEK ORDER: KEK TIRAMISU

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Entri hari ni aku ingin siarkan tentang Kek Tiramisu yang ditempah pada minggu lepas dari Pn.Julela, kira regular customer la juga sebab ni adalah kali-3 beliau order dengan kami..alhamdulillah..Terima kasih banyak ya Kak..

Jom cuci mata tengok gambar kek..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
Kek tiramisu

KEK TIRAMISU ( cream cheese frosting )
HIASAN: BISKUT ROLL, FLOWER MARSHMALLOW & SERBUK KOKO
HARGA: RM40
BERAT/SAIZ: 500g++, 8" BOARD

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Pn.Julela order kek tiramisu dan ingin meraikan kejayaan anak tersayangnya, princess Einn mendapat anugerah pelajar cemerlang..tahniah ya Einn..

Di sini aku ingin kongsikan gambar-gambar Einn atas ihsan Pn.Julela..tq  


Comel kan princess ni..pandai betul posing..


Seronok tengok Einn dapat hadiah..moga terus cemerlang dalam pelajaran..

Order/pertanyaan, hubungi 012-8244251 ( bbwana ) call/sms/whatsapp.
Email: sweetred_cherry@yahoo.com. Tq

Sekian, wasalam.

17 comments:

  1. Tengok tajuk je dah goyah,..tengok gambar terus telan air liur! Sedapppnya!

    ReplyDelete
  2. Sedapnye wana..hiasan kek sgt cantik..

    ReplyDelete
  3. Jatuh hati bila saya tengok kek ni.
    So sweet dengan marshmallows tu.
    Aummmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu baru tengok tu dr..belum makan lagi..heheh..apapaun, thanx ya..:)

      Delete
  4. Nampak menarik...rasa pasti menarik juga...

    ReplyDelete
  5. Biskut Roll tu feberet Cik Mimie..hehehe :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Einn...semoga terus sucsess....nampak sedap ler...cikit bole???

    ReplyDelete
  7. sedapnya tengok kek tu.. yummy :D

    ReplyDelete
  8. suka kek tiramisu :)
    time birthday saya dulu, kawan2 surprise kan kek camni la. hehe. senang x nak buat dia? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan HCB..kak wana pun suka makan..kek tiramisu yang akak buat ni x lah susah sangat tapi ada beberapa proses yang kena dibuat..kalau nak try, buat boleh..^_^

      Delete
  9. yang tepi2 tu coklat 'batang rokok' tu ye? heee. dah lama lak x rasa... sedapnyaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. Oo my fab tiramisu nie.. tp en asben xsuke lak kek yg ade cheese nie... kalau bt mesti versi cawan kecik2 je..

    ReplyDelete