VANILA CHEESE CAKE LELEH

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Terima kasih banyak pada semua kawan blogger yang singgah sini dan tinggalkan komen pukal..sayang korang!!!! Insyaallah pelan-pelan aku balas jejak kalian..

Okey lah, hari ni aku ingin siarkan projek hujung minggu aku baru-baru ni..tiba-tiba terliur mau makan cheese cake..asyik buat dan tengok kek order customer..jadi aku buat sebiji kek untuk makan-makan hujung minggu, Vanilla cheese cake leleh..yummylicious!!!

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

VANILA CHEESE CAKE LELEH
HIASAN: CHEDDAR CHEESE
BERAT: 1 KG
HARGA: RM60
PERISA KEK: VANILA/ COKLAT/PANDAN/STRAWBERI/KOPI

Asyik potong sikit-sikit..last-last tak perasan pun kek ni habis.. haha..mana tidaknya, orang di rumah ni pun semua hantu cheese cake macam aku juga..haha..makan siap berebut pula tu..ish..ish..ish..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com


Maaf dah habis..sila telan liur :p

Okey semua, jumpa lagi di lain entri..


Jika ingin tempah, hubungi 012-8244251 (bbwana) call/sms/
Whatsapp @ email:sweetred_cherry@yahoo.com.Tq


22 comments:

  1. telan air liur ja lah hehe.. saya pun suka kek cheese.. sedap :)

    ReplyDelete
  2. mmg telan air liur je lah ... adeh , feveret tu ...

    ReplyDelete
  3. wana nk sepotong ..tak thn teguk topping yg melelh tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..okey Kak uj..jom datang umah wana..

      Delete
  4. fuhhh sedapnyaaa.. resepi plesss.. wuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..nanti akak share resepi k..tunggu tau.. :D

      Delete
  5. Smpai hati suh telan air liur jeee...
    Ayu dah la berhutang ng adik suh bt cheese leleh ni...
    lamenye tak makan

    ReplyDelete
  6. wahh. cx kurang sikit bila cheese leleh2 ni. hehehe tp nmpk sedap

    ReplyDelete
  7. Sedapnye ciskek leleh. Telan air liuq tgk kek wana.

    ReplyDelete
  8. alaa, terliur nya...arituh ade akak dekat sini buat, sedap sgt2....ya Allah...seronok tengok... :D

    ReplyDelete
  9. Alahhh, dah habis ke...baru nak datang bawak tupperware hihihi

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap..:) P Cik Mimie tak makan cheese..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa.. awat cik Mimie x makan cheese? hehehe

      Delete
  11. sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! tapi dapat tengok je. sobs T___T

    ReplyDelete
  12. Salam wana..
    Nampak sedap..
    Lagi2 tang cheese leleh tu..hihi

    ReplyDelete
  13. Geramnya dik wana tengok tu kek....lebih2 yang ada kaitan dengan cheese dan coklat...sedapnya...

    ReplyDelete
  14. Kat sini pun ada hantu cheese cake jugak. Hehehe.

    ReplyDelete