CABARAN NOVEMBER #2: GAMBAR SELFIE ANDA

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hai semuanya..

Okey sekarang ni aku beralih pula kepada cabaran November part 2..sangat menarik cabaran ni sebab perlu letak gambar dan description.. Best kan..jom la join!!! ^_^


#1. Gambar selfie anda


Aci la jugak kan..gambar aku dengan putri, masa ni dalam kereta..bawa anak-anak buah aku ni berjalan..

Sekian, wasalam.

30 comments:

  1. wana dah mula...akak blm lagi :)

    ReplyDelete
  2. Wana cantik. Good luck utk cabaran kedua.

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dik Wana...comel gambar selfie ni...

    ReplyDelete
  4. Alolo, comelnya. Saya pun banyak gambar selfie dalam kereta.

    ReplyDelete
  5. 2-2 comel :) Selamat berchallenging kak wana :)

    ReplyDelete
  6. comel. rajin betul bercabaran.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx cik fafa..Haha mmg tgh rajin join challenge skang ni

      Delete
  7. cantik gambar ^^ selamat meneruskan cabaran :)

    ReplyDelete
  8. rajinnya buat challenge....goodluck! :D

    ReplyDelete
  9. Hello adik cantik! Wah rajinnya, Wana! Dah continue cabaran #2 pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..akak..jgn puji lebih2..;)Btw, tq

      Delete
  10. lawa lah kak Wana. jelesnya >.<

    ReplyDelete
  11. hihi cabaran ape ni >.< hahaha
    kalau CT join smpai part ni fail..
    kak wana tiut leeee

    ReplyDelete
  12. Same cantek... aunty ng anak buah pon..

    ReplyDelete
  13. Waahh selpieeee. Boleh lah selpiee dengan akak. Tapi akak pegang camera lah, sebab kite tak suke gambar besar gara gara dok depan, hihi

    ReplyDelete