Dapat keychain!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Selamat pagi semua..


Baru-baru ni aku dapat kiriman sampul surat.. Mula-mula tu terkejut juga pikir sampul apakah ini..tapi lepas refresh otak baru ingat keychain yang aku dapat dari Cik Viva..tq dear..


Dapat keychain ni pun senang ja..hari tu hanya letak URL link di kotak komen cik viva..tak perlu join segmen atau apa..best kan..thanx banyak cik viva..moga tambah murah rezeki awak.. :D

Sekian.

21 comments:

  1. huwarghhhh bestnya... ai is jeles ni... camne ni??
    congrats kak wana... sha suka betul tengok keychain eiffel tower tuuu....

    ReplyDelete
  2. Banyak sangat hadiah Wana menang ni

    ReplyDelete
  3. wah,congrats! semoga terus dimurahkan rezeki kak wana. ^_^

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kak Wana..bestnye dpt hadiah :)

    ReplyDelete
  5. Eiffel tower lagiii...
    Bestnya..
    Tahniah, Wana. Baik betul hati cik Viva.

    ReplyDelete
  6. Tahniah Wana..boleh buat koleksi keychain la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq mama..btl tu dpt tmbh koleksi keychain wana

      Delete
  7. Seronoknya, Wana. Leh tambah koleksi...Wana kumpul keychains tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx Kak Farah..ya, wana dah start kumpul keychain..kbykkannya wana dpt dr kwn2..tp blm byk sgt.ada dlm 4..nak bg tak?hehe ^_^

      Delete
  8. Wahhh komen je bleh dpt adiah..
    tahniah kak wana

    ReplyDelete
  9. untunglah orang tu dapat keychain :P hehehe. saya last dapat keychain dari kak Farrah. comel sangat!

    ReplyDelete
  10. Waaah bestnye... Comel lah paris tuu
    Rezeki akak :)
    Alhamdulillah

    ReplyDelete