Yang terhangat di SRC, Yam cake!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Maaf ya lama aku tiada post entri kek..asyik post entri cabaran ja..hihi..tu ja yang aku sempat buat sebab memang sudah draf..aku memang sibuk akhir-akhir ni..ada rezeki  terima tempahan kek birthday sepanjang minggu lepas..dan kebanyakkan adalah Yam cake..alhamdulillah..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Wording atas kek aku buat seperti yang direquest..ada 4 nama atas kek ni..1kg.

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Kek kedua adalah 'repeat order' dari orang yang sama..request wording yang sama..kek 1/2kg..diorder keesokkan harinya sebab tuan punya kek tidak sempat merasa kek yang mula-mula diorder..alahai kesiannya..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Kek ni diorder 'last minute', order tengahari dan ambik kek pada pukul 7 malam hari yang sama..secepat kilat aku siapkan kek..nasib sempat..huhu..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

Ni kek birthday uci..regular custmer SRC, orang yang bertanggunjawab menempah dan sebagai orang tengah order kek-kek ni semua..thanx uci tolong promo..

Menurut 'feedback' yang diberikan..mereka sukakan kek yam yang aku buat sebab cukup rasa..sampai ada yang ketagih makan dan repeat order. Aku tiada rahsia apa-apa, tapi yang aku boleh cakap adalah bila kita buat sesuatu tu dengan kasih sayang pasti hasilnya menjadi dengan sangat baik. Percayalah..

KEK YAM ( FRESH CREAM )
KEK SPAN YAM + FRESH CREAM + YAM PASTE
BERAT: 1KG ( RM48 ), 1/2KG ( RM30 )

Berminat?? Hubungi 012-8244251 ( bbwana ) call/sms/whatsapp @ email: sweetred_cherry@yahoo.com. Tq

Sekian.

22 comments:

  1. sedapnya nampak :)

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Kenapalah Wana jauh....kat sini susah akak nak cari orang buat kek keladi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh..ye ke Kak?alamak kesiannya akak..huhu..

      Delete
  3. Kak su pun nak tanya soalan ni,kenapalah Wana jauh...kalau tidak kak su dah order yam kek yang cantik nI...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..ala ciannya Kak sue pun nak ke?wah, alangkah bestnya kalau kta2 ni tggal dekat

      Delete
  4. Kalo boleh pos dah lama akk order dgn wana.

    ReplyDelete
  5. Yam tu kladi kn? haha,,,tringat wkt skola rendah dlu tgok maggi tomyam wrna, paket wrna ungu..
    lpas tu cuba kaitkan dengan aiskrim yam keladi tu..haha

    ReplyDelete
  6. Hari tu cheq da ada buat kek perisa yam ni..guna yam paste tapi ngape terasa cam gatal2..pah tu terus tak buat

    ReplyDelete
  7. bnyaknya tempahan BB best jugak kan masyukkk

    ReplyDelete
  8. bestnyer..kan kalo boleh pos..dh lama aii order tau..huhuhu

    ReplyDelete
  9. adoiii, sedapnya kek yam. suka! awat kak wana dok jauh sangat?kalau tak boleh buat delivery kat sini. terliur tengok.hehe

    ReplyDelete
  10. sedapnya yam cake..kita suka gak ^_^

    ReplyDelete
  11. Nyum2!! sayangnya Cik Mimie x minat kek2 ni..hehehe :) suka tgok je design cntik2..makannya x.. :)

    ReplyDelete
  12. ya ALLAH, yam! sedapnya. my favorite dolu-dolu.. dah lama x makan...

    ReplyDelete
  13. 2 kali diaorang order, memang betul sedap la tu =)

    ReplyDelete
  14. mesti kek yam kak wana sedap ni sebab tu ramai order. teruskan teruskan..!! smoga bisnes makin maju..

    ReplyDelete
  15. teringin nak rasa yam cake. resipi kak. hehe. saja tny.

    ReplyDelete
  16. Ishhh teringin btl la... nnt balik klng nk try la dgn resepi yg akk bagi tu...

    ReplyDelete