PENGUMUMAN!!! SENARAI NAMA PEMENANG SIMPLE GIVEAWAY BY BBWANA ADIENIA

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Yeah!! Akhirnya masa yang ditunggu-tunggu telah pun tiba..alhamdulillah atas sokongan kalian semua simple giveaway ni telah berlangsung dengan jayanya..terharu betul aku rasa ni..sebanyak 93 penyertaan semuanya..terkejut juga dapat sambutan hebat dari semua rakan..jutaan terima kasih diucapkan buat semua..

Berdebar tak rasa?? Aku pun ikut sama berdebar ni nak umumkan..hihi..tiada unsur pilih kasih atau apa ya.. Okeylah, ini la hasil cabutan anak-anak buah tersayang putri dan waie, jom kita tengok siapa yang kena..

Sempat lagi mereka ni posing sebelum cabut undi..^_^

Jeng..jeng..jeng..

1. Paris coin pouch
No.73
http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/11/simple-giveaway-by-bbwana-adienia.html

2. Paris coin pouch
 No.64
 http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/11/simple-giveaway-by-bbwana-adienia.html

3. Lifetime coin pouch
 
No.5
http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/11/simple-giveaway-by-bbwana-adienia.html

4. Cincin tudung ( Mickey mouse & epal )
 
No.88
http://jindrisska.blogspot.de/2014/11/simple-giveaway-by-bbwana-adienia.html

5.  Cake Fridge Magnet
 
 No.16
 http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/11/simple-giveaway-by-bbwana-adienia.html

6. Ladybird pvc keychain x 2 pemenang
 
No.87
http://pleaselovemeunconditionally.blogspot.com/2014/11/simple-giveaway-by-bbwana-adienia.html
&
No.34
http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/11/simple-giveaway-by-bbwana-adienia.html

7. Owl handphone pouch
No.82
http://kapas-putih.blogspot.com/2014/11/simple-giveaway-by-bbwana-adienia.html

Tahniah pada semua pemenang..!! Pada yang tidak menang tu jangan sedih atau kecil hati..insyaallah ada rezeki aku akan buat simple giveaway macam ni lagi..bila tu belum pasti, jika ada GA lagi aku akan war-warkan..kalian doakan aku dimurahkan rezeki ya, tq.

Pada semua pemenang sila lapor diri dan berikan details anda di ruangan komen entri ini secepat yang mungkin sebab insyaallah jumaat aku akan pos semua hadiah..tempoh lapor diri hingga hari rabu ni. Tempoh  hanya 3 hari bermula hari ini. Jika tidak, cabutan baru akan dibuat..harap maklum ya. Details anda tidak akan dipublish.

Sila berikan butir-butir seperti berikut:
Nama penuh
Alamat
Hadiah & url blog
No.telefon

Sekian, wasalam.

40 comments:

  1. Tahniah kepada yang berjaya! Akak nampak Nur As & Aisya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi kite pun nmpk name kite, haha

      Delete
    2. Dah nama awak atas sekali, sah-sah la nampak...Tahniah Nur As...

      Delete
  2. tahniah kepada semua pemenang! ^_^

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ada rezeki kat sini.. :D

    ReplyDelete
  4. alah x menang. sedihnya... tahniah semua :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang.... :)

    ReplyDelete
  6. lahaii, tak menang lorhh :[ tahniah kepada pemenang ^^

    ReplyDelete
  7. waaa... N dapat HP pouch.. sukanya.. joget-joget sikit.. thanks adik-adik comel sebab pilih my number :D.. N email detail sekarang yer

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...tahniah semua...

    ReplyDelete
  10. salam singgah sini dik wana...Tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... Terima kasih ye.
    tahniah kepada semua yang menang

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang....tak kecik hati pun Wana....memang Acik tak aktif pun semenjak dua menjak ni...

    ReplyDelete
  13. tahniah semua pemenang.. sorry CT tak join segmen ni. tak bukak laptop. semua thru henpon saja. sebuk kehulu kehilir.. tamo majuk k k ^^

    ReplyDelete
  14. Tahniah pada semua yang bertuah.
    Hadiah semua comel2.
    Geram saya tengok.

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua :)
    tahniah juga untuk kak wana sbb berjaya buat GA :)

    ReplyDelete
  16. Awak, hadiah fridge magnet cake tu dah sampai yee. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  17. Wahhh tahniah2.. best2 adiahnye...

    ReplyDelete
  18. Kak, hadiah dah sampai lame tau. Sorry tak inform akak. Busy sikit, haha
    Nanti kite up entry yeeee

    ReplyDelete