LIEBSTER AWARD TAGGED by ACIKWATIE

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Entri liebster award lagi..mood tengah rajin buat award ni..kali ni tagging by acikwatie..acik jemput semua kawan-kawan buat award ni terutama teman bloglist..harus la kita support kan.. ^_^

SOALANNYA :

1. Apakah kekuatan blog korang?
Rasanya ada perkongsian resepi kot..

2. Warna tema untuk blog korang?
Merah + pink = sweet-sweet bebeh..hehehe..

3. Sebab apa warna tu? Bukan warna lain?
Sebab wana suka sangat dengan kaler tu..sweet sangat

4. Blog korang cerita pasal apa?
Lebih kepada promosi bisnes kek/apam/kuih-muih dan pelbagai lagi dan ada share resepi

5. Cakap betul-betul...cantik tak blog Acik ni?
Blog acik simple dan cepat loading..


6. Kalau tak cantik, sebab apa? Kalau cantik, belah mana yang cantik?
Rasanya lebih cantik kalau acik tambah sedikit kaler yang ceria pada blog acik ni..ni sekadar pendapat wana..

7. Ada letak tak blog Acik dalam bloglist korang Cakap je, tak marah pun.
Yup, blog acik ada dalam bloglist SRC..:)

8. Kalau join segmen / BW / GA orang, awak update entri saja pastu terus tinggalkan atau buat jugak BW?
Bergantung pada mood, masa dan kelajuan internet. Kalau semua tu ada, wana akan bw juga..hihi

9. Setakat ni, follower dah berapa orang?
Ada dalam 385 orang..syukur la..ada juga follower..

10. Rasanya, perlu tak Acik letak blog korang dalam bloglist Acik?
Kalau boleh memang nak blog wana ada dalam bloglist acik..perlu..hehe

11. Sebab apa perlu letak blog korang dalam bloglist Acik?
Sebab senang acik nak bw ke blog wana..hehehe..


Tiada tag dan soalan..tapi, pada yang telah di tag di entri liebster award tagged by nur as tu sila la buat ya kalau boleh..tak paksa..:D


Sekian..daaaa

33 comments:

  1. Combination warna blog Wana mmg sweet. Kena dgn tuannya :)

    ReplyDelete
  2. Suka tgk pelbagai kek dkt blog wana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx sue sebab rajin singgah blog wana..sayang awak..muahhmuahh..hahah :)

      Delete
  3. hehe...
    lya dah lama xletak bloglist sbb kes blog berat n lambat loading dulu.. pnjang sgt bloglist.. lya bw refer pd dashbord n komen..

    ReplyDelete
  4. Banyak yang saya belum letak dalam bloglist.
    Kene cari 1 sweet time..sebab nak letak scroll tu pun dah lupa camne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks..memang kalau lama x buat memang jadi lupa camana cara buat scroll bloglist tu kan dr..:)

      Delete
  5. Saya suka sangat bila wana share pasal gambar2 tempahan kek, kuih-muih wana.
    Semoga sentiasa dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah thanx dr shikin..amin..nanti wana share lagi gambar makanan..heheh

      Delete
  6. Replies
    1. banyak masa lapang ni cheq da tu lah rajin..hihi

      Delete
  7. Merah n pink memang sweet :) Suka terjah blog Kak Wana tengok gambar makanan..hahaha..best!

    ReplyDelete
  8. tu la, sweet color blog ni. hehe. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..tq..aina yang bertanggungjwab cantikkan blog kak wana ni..so, aina patut dapat pujian..:D

      Delete
  9. Haha..Betul kan sweet2 bebeh..mcm dikna juga sweet sbb suka tlg org terutama kwn2..luv u dikna.Thanx byk..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. terima kasih banyak nanad..suka yang sweet2.. ^_^

      Delete
  11. ye....letak kat bloglist sebab nak BW...warna2 ceria?tu yang tak pandai nak hias..TQ Wana

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 acik..hehe..nanti minta tolong dengan nur as ke, naddya ka atau dikna tolong hias blog acik :)

      Delete
  12. comel akak bbwana ni...jawab setiap soalan pendek jer...straight forward...kalau kite mula2 lah jawapan kita kelainan....lain org tanya, lain kite mjawabnya....comel blog akak skrg! sweet lah skin baru ni :D i like!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..apapun, thanx banyak aisya.. :D

      Delete
  13. Hai sis.. Jemput join segmen template bloglist kathy tu..

    ReplyDelete
  14. Yeeee merah pink mmg sweet2 gitu...

    ReplyDelete
  15. Memang cantik blog wana.
    Suka tengok kek-kek wana jugak.

    ReplyDelete
  16. sama sweet dengan pemilik blog ni... hehehe. sesuai dengan kak wana ^^

    banyaklah tu follower. dah makin bertambah pun. lama-lama nnti naik lagi la tu. hehehe...

    ReplyDelete
  17. Alaa tak jawab lagi ni kak wana..

    sekarang dah 394 kan.. tahniah kak wana..

    Blog kak wana best sebab ada resipi.. memang itu kekuatan..
    Selain tu kak wana sporting orangnye..

    ReplyDelete