ORDER LEPAS: APAM POLKADOT, WAJID UBI, KELUPIS FROZEN & BROWNIES

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Aku tengah berehat-rehat ni..update blog sambil baring.. Boleh???hihi..lepas menyiapkan jualan, makan tengahari baru la boleh update blog dengan senang hati..^_^..tapi nda la boleh rilek habis sebab petang nanti aku mau buat bun untuk dijual ke restoran..

Okeylah, petang ni aku ingin siarkan beberapa order yang ditempah oleh sepupu-sepupu dan kawan..Terima kasih banyak..korang la supporters yang paling baik..luv u!!!

Antara yang ditempah adalah Apam polka dot, wajid ubi, kelupis frozen& brownies coklat.

Apam polka dot
Di tempah oleh Kak yann..kesian teringin sangat makan apam ni..maklumlah tengah mengidam ni..dia malas mau buat sendiri jadi order ja dengan aku..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
APAM POLKADOT
HARGA : RM0.40, SEBIJI
FILLING: COKLAT & BLUEBERI

Wajid ubi
Di tempah oleh kawan mama sempena majlis cukur jambul cucunya. Anaknya kawan aku satu sekolah dulu, Mrs.Rozifah. Wajid ni dibawa ke beaufort untuk majlis cukur jambul tersebut.

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

WAJID UBI
HARGA: RM0.45, SEBIJI

Begini la rupa wajid ubi. Diperbuat dari ubi kayu..sedap sangat dan lembut..

Brownies coklat
Ditempah oleh kakak sepupu, Kak adi sebab suaminya teringin makan brownies ni dan dibawa ke Ranau..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

BROWNIES COKLAT ( WITH COKLAT CIP & ALMOND NIB )
HARGA: RM35

Kelupis frozen ( kosong )
Di tempah sekali lagi oleh Kak Sofia sebanyak 300 biji untuk dibawa balik ke Tawau sempena hari raya korban baru-baru ni..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
KELUPIS FROZEN
HARGA: RM0.40, SEBIJI

Thanx banyak-banyak pada semua yang telah menempah dengan kami.

Berminat untuk menempah produk kami, sila hubungi no. ini ya, 012-8244251 (bbwana)sms/whatsApp atau email: sweetred_cherry@yahoo.com. Tq

23 comments:

  1. Alamak..jauhnya..kalau dekat cnfirm saya dh tempah..huhu. Bw here..

    ReplyDelete
  2. Cantiknya apam polkadot wana ni..kak lina suka kaler pink ..apam pun nampak gebu dan lembut..

    ReplyDelete
  3. Sedapnyr... terliur kak tengo. Suka bada blog admin.. banyk info. Jemput jalan2 ke www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  4. banyaknyer jualan .... best.. best.. tp tingin sangat nak makan wajid ubi tu tak penah makan ....

    ReplyDelete
  5. semoga bertambah maju jaya BB ya rajinnya macam2 ada kelupis ubi kayu ke tu BB macma sedap je

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..terima kasih kak noor..bukan kelupis ubi kayu kak noor tapi wajid ubi..memang sedap kak..kalau makan mesti nak lagi..hehe..

      Delete
  6. Wahh....hebatnya dik Wana...semoga bisnis bertambah maju dan terus maju....

    ReplyDelete
  7. Amboi, up date blog sambil baring2... Akk tak pernah makan kelupis. Cam teringin lak nak rasa. Apa rasanya ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelupis ni pulut..lebih kurang macam pulut panggang tapi kelupis tidak dipanggang kak nadz.

      Delete
  8. wajid ubi tak pernah nampak n dgr . kat semenanjung x de kot kuih tu ... semoga rezeki terus melimpah ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya wajid ubi ni hanya popular di sipitang(sabah) ja kot..sebab sini banyak orang buat bila ada majlis keramaian..

      Delete
  9. sedap-sedap semua tu... moga terus maju ye dalam bidang ni..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. lain kak..wajid ubi tu macam wajid nasi tapi wajid ubi dibuat sepenuhnya dari ubi kayu..cara buat sama macam wajid nasi juga..^_^

      Delete
  11. Alhamdulillah.... semakin banyak tempahan diterima... semoga rezeki wana dimurahkan lagi.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur la, terima kasih banyak ya acik..amin

      Delete
  12. Bagus ada bakat macam Sis Wana.
    Macam adik sepupu saya juga..
    Bermacam-macam jenis kek, bun, biskut dia belajar kat kelas & balik rumah dapat banyak tempahan.

    ReplyDelete
  13. wajik tu yang macam nasik tapi keras keras liat liat tu eh ? tapi tak pernah dengar wajik ubi. yes yes.. kelupis tu apa ? macam balutan tempe aje

    ReplyDelete