Rezeki menang SEGMEN!!

Assalamualaikum dan. alam sejahtera..

Alhamdulillah, rezeki menang segmen yang aku join tempohari..aku join segmen bersama Bazlia Amoza..jemput singgah ke blog beliau ya,www.bazliaamoza.com


Ni dia bungkusan yang aku terima tenghari tadi..teruja nak tau apa barang yang ada di dalamnya.. :p

Jeng..jeng..jeng..

Segala info tentang produk shaklee..jom selongkar apa pula ada dalam beg ni..^_^


Ini la dia hadiah yang aku dapat..bookmark, magnet, sachet collagen powder shaklee, sachet cinch energy tea mix dan bag transparent tu..best kan..aku happy sangat!! Thanx Mrs. Bazlia Amoza..

Tadi aku sempat berwhatsapp dgn Bazlia, inform parcel dah sampai..sempat lagi dia bagi tips macamana nak minum collagen & cinch tea..hanya perlu bubuh dalam minuman kegemaran..macam tu ja?mudahkan...suka3x..

Aku sebenarnya teruja sangat dengan produk shaklee ni..sana sini memuji kebaikkan pengambilan produk ni buat aku pun excited sangat nak cuba..insyaallah nak juga amalkan gaya hidup sihat dan cantik bersama produk shaklee pada masa akan datang..heheh..

Sekian, wasalam.


22 comments:

  1. wah, bestnya..tahniah bebeh.. :D

    ReplyDelete
  2. wahhh...syoknye....
    salam singgah hehe
    sy keje kat KK :)

    Jemput bersegmen di blog cikgu: Segmen New Friendlist Cikgu Farha

    ReplyDelete
  3. Tahniah Wana...bestnya dapat hadiah..

    ReplyDelete
  4. Tahniah, smg terus dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  5. Bestnya dapat hadiah. Tahniah.... tahniah.... Wana.

    ReplyDelete
  6. Dah try ke? :)
    Bestnye dapat hadiah Shaklee.

    ReplyDelete
  7. Tahniah...
    Ehhh lupe lak..
    Ayu dah follow sini jugak.yee

    ReplyDelete
  8. lepas ni boleh buat review product hihi..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dan tahniah dik Wana...semoga sentiasa di murahkan rezeki lagi...amin..

    ReplyDelete