Menariknya Wana. Kakak tak pernah jumpa apa lagi merasa - teringinnyaaa:)Nampak cantik juga.
tak pernah cuba.. tgk mcm menarik =)
Cam telur ikan jea bb...camana rasanya
Rasanya sedap kalo perah limau..ranggup dimakan..:)
patut orang sabah cantik2 sebab makan rumpai laut.
Kalau sue ada peluang datang sabah..latok ni kena try tau..makan dengan ikan bkar sedap..
uishh menariknya wana.. mana le nak carik.. myg punya gigih nak merasa makan ambuyat siap berabis duit ode dr sabah tau...
La yakah? Wow..gigih tu usaha order sampai sini..hihi..jadi dah rasa ambuyat?
aduh tingin nyer mkn... msti sedap meletup2 dlm mlt kan
Ha'ah..ranggup.sedap!! ^_^
wana, rumpai laut ni masak ke tak bila nak makan, kak ana belum pernah buat sendiri tapi pernah makan semasa kenduri saudara dari kelantan, mereka jadikan kerabu.
tak perlu masak..hanya perlu cuci bersih dengan air kemudian boleh perah dengan asam limau, letak cili padi dan garam..tu ja..simple :)
Nmpk bikin teliur..yg ni lya x reti mknKlau yg rumpai laut tu pndaila d buat jeruk
Nah sedap betul ni asha..mesti diterai..hihi..
Kalaulah boleh amik yang ada depan screen pc ni.. hehehe..
Haha..kalau la boleh kan..jom kita makan sama ;)
Unik betul bentuknya..cantikkKlau dulu rajin mkn rumpai laut sbb nk cantikk
Terliur! Makan ratah begitu je pun sedap kan, Wana :)
Menariknya Wana. Kakak tak pernah jumpa apa lagi merasa - teringinnyaaa:)
ReplyDeleteNampak cantik juga.
tak pernah cuba.. tgk mcm menarik =)
ReplyDeleteCam telur ikan jea bb...camana rasanya
ReplyDeleteRasanya sedap kalo perah limau..ranggup dimakan..:)
Deletepatut orang sabah cantik2 sebab makan rumpai laut.
ReplyDeleteKalau sue ada peluang datang sabah..latok ni kena try tau..makan dengan ikan bkar sedap..
Deleteuishh menariknya wana.. mana le nak carik.. myg punya gigih nak merasa makan ambuyat siap berabis duit ode dr sabah tau...
ReplyDeleteLa yakah? Wow..gigih tu usaha order sampai sini..hihi..jadi dah rasa ambuyat?
Deleteaduh tingin nyer mkn... msti sedap meletup2 dlm mlt kan
ReplyDeleteHa'ah..ranggup.sedap!! ^_^
Deletewana, rumpai laut ni masak ke tak bila nak makan, kak ana belum pernah buat sendiri tapi pernah makan semasa kenduri saudara dari kelantan, mereka jadikan kerabu.
ReplyDeletetak perlu masak..hanya perlu cuci bersih dengan air kemudian boleh perah dengan asam limau, letak cili padi dan garam..tu ja..simple :)
DeleteNmpk bikin teliur..yg ni lya x reti mkn
ReplyDeleteKlau yg rumpai laut tu pndaila d buat jeruk
Nah sedap betul ni asha..mesti diterai..hihi..
DeleteKalaulah boleh amik yang ada depan screen pc ni.. hehehe..
ReplyDeleteHaha..kalau la boleh kan..jom kita makan sama ;)
DeleteUnik betul bentuknya..cantikk
ReplyDeleteKlau dulu rajin mkn rumpai laut sbb nk cantikk
Terliur! Makan ratah begitu je pun sedap kan, Wana :)
ReplyDelete